Transfer ljeta u Zvezdi: Uroš Račić u Valensiji!

Ugovor na četiri godine, finiširanje posla do kraja sedmice!

Fudbal 08.06.2018 | 21:15
Transfer ljeta u Zvezdi: Uroš Račić u Valensiji!
Pominjali su se brojni italijanski klubovi, belgijski Gent je prvi poslao zvaničnu ponudu tešku 1.400.000 miliona evra, ali bi mladi reprezentativac Srbije Uroš Račić karijeru vrlo lako mogao da nastavi u Valensiji, saznaje MOZZART Sport iz pouzdanih izvora!

Klub sa Mestalje je na adresu srpskog šampiona poslao zvaničnu ponudu za mladog vezistu rođenog 1998.godine koja prevazilazi sve dosadašnje, a to znači da će crveno-beli inkasirati oko dva miliona evra za rođenog Kraljevčanina. Naravno, ako odluče da prihvate uslove Valensije - a sve navodi da će tako biti.

Takođe, kako saznajemo tim koji je izborio učešće u Ligi šampiona za narednu sezonu spremio je četvorogodišnji ugovor Urošu Račiću.  Nema sumnje da bi eventualni transfer Uroša Račića na jug Španije predstavljao posao leta kada je u pitanju srpski šampion.

Možda će Radonjić i Pešić otići  za veće novce, ali malo ko je očekivao da bi visoki vezista mogao da nastavi karijeru u jednom od najboljih španskih klubova. Očigledno je da su u Valensiji procenili da Uroš Račić predstavlja zalog za budućnost i da bi u dogledno vreme mogao da odgovori velikim zahtevima.

Ove sezone Uroš Račić je za Crvenu zvezdu odigrao 22 utakmice. Postao je standardan mladi reprezentativac i konstantno bio pod monitoringom skauta brojnih evropskih klubova.

Račić je ovog leta projektovan za prodaju... Gent je prvi bacio udicu, ali posle zvanične ponude Valensije sve bi moglo da bude jasno vrlo brzo. Možda i u toku sutrašnjeg dana.

Naravno, Račića bi u Valensiji sačekala velika konkurencija. Na njegovoj poziciji rotiraju se Kokelan,Pareho, Soler, Kondogbija, a minutažu traži i Nemanja Maksimović. Moguće je da bi Uroš Račić u prvoj sezoni bio pozajmljen nekom manjem klubu kako bi se privkao na zahteve španskog fudbala.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar