Награда за голове и добре игре: Јовић добија повишицу плате!

Билд пише о овоме, али не износи финансијске детаље.

Фудбал 09.06.2018 | 09:45
Награда за голове и добре игре: Јовић добија повишицу плате!
Лука Јовић је заблистао у дресу Франкфурта ове сезоне, дао је гол Шалкеу у полуфиналу Купа Немачке, а сада Билд пише да га чека повишица плате као награда за добру сезону.

Јовић је и даље званично фудбалер Бенфике, али је на позајмици у Франкфурту на две године, али Ајнтрахт има већ овог лета опцију да га откупи за 6.000.000 евра.

Млади репрезентативац Србије постигао је осам голова на 22 бундеслигашке утакмице. Уговор са Бенфиком му траје до 2021. године, али вероватно је његова будућност у Франкфурту.

Билд пише да ће поред Јовића још два фудбалера добити већу плату у Ајнтрахту, али се не истичу имена те двојице играча. Као ни износ Јовићевог повећања примања.

Лука је играма у Ајнтрахту не само себи обезбедио место у тиму, не само добио повећање плате и вероватно откуп уговора од стране немачког тима, већ је зарадио и место у шпицу репрезентације Србије на Светском првенству у Русији.

Јовић у шпицу има конкуренцију Александра Митровића и Александра Пријовића, а против Чилеа је забележио деби у националном тиму.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар