Nagrada za golove i dobre igre: Jović dobija povišicu plate!

Bild piše o ovome, ali ne iznosi finansijske detalje.

Fudbal 09.06.2018 | 09:45
Nagrada za golove i dobre igre: Jović dobija povišicu plate!
Luka Jović je zablistao u dresu Frankfurta ove sezone, dao je gol Šalkeu u polufinalu Kupa Nemačke, a sada Bild piše da ga čeka povišica plate kao nagrada za dobru sezonu.

Jović je i dalje zvanično fudbaler Benfike, ali je na pozajmici u Frankfurtu na dve godine, ali Ajntraht ima već ovog leta opciju da ga otkupi za 6.000.000 evra.

Mladi reprezentativac Srbije postigao je osam golova na 22 bundesligaške utakmice. Ugovor sa Benfikom mu traje do 2021. godine, ali verovatno je njegova budućnost u Frankfurtu.

Bild piše da će pored Jovića još dva fudbalera dobiti veću platu u Ajntrahtu, ali se ne ističu imena te dvojice igrača. Kao ni iznos Jovićevog povećanja primanja.

Luka je igrama u Ajntrahtu ne samo sebi obezbedio mesto u timu, ne samo dobio povećanje plate i verovatno otkup ugovora od strane nemačkog tima, već je zaradio i mesto u špicu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Jović u špicu ima konkurenciju Aleksandra Mitrovića i Aleksandra Prijovića, a protiv Čilea je zabeležio debi u nacionalnom timu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar