Реал преломио: Боље лова Нејмару него Роналду!

Хладних периода у односима између Переза и Роналда било је и раније, али је овог пута став Реала битно другачији.

Фудбал 10.06.2018 | 22:30
Реал преломио: Боље лова Нејмару него Роналду!
Кристијано Роналдо и Реал Мадрид имали су неколико "хладних" фаза током врућих девет година и, бар до сада, свака је завршена договором (и повишицом за прву звијезду клуба).

Да ли ће и актуелна? Питање је...

Сада већ 33-годишњи ас свјетског фудбала по старој навици искористио је успјехе екипе за притисак на предсједника клуба, али је овог пута реакција Флорентина Переза нешто другачија. Дјелује да Реал више није толико изричит у намјери да задржи најбољег стријелца у историји клуба, односно да не жели то по сваку цијену.

А, цијена је само порасла у односу на новембар 2016. када је Роналдо такође био тужан и потом утјешен уговором према ком му и даље припада 21 милион евра по сезони, нето. У међувремену, догодило се да је Лионел Меси потписао уговор са Барсом са нето зарадом од 50, а Нејмар са Пари Сен Жерменом од 37 милиона евра годишње, што је Роналда навело на помисао да би Реал морао поново да га учини најплаћенијим фудбалером данашњице.

Ако читате "Марку" и "Ас"... то се неће догодити.

Послије састанка најужег руководства троструког првака Европе, на челу са Перезом, наводно је одлучено да се клуб окрене будућности и милионе које захтева Роналдо усмери ка ангажовању Нејмара.

Перез ће зато кренути у напад на Бразилца са чак 400 милиона евра, што би био убедљиво највећи трансфер у историји фудбала и нови рекордан износ за Нејмара, након доласка у ПСЖ из Барселоне за 222 милиона.

За Роналда тренутно постоје три опције - размјена звијезда са ПСЖ-ом, повратак у Манчестер Јунајтед или одлазак у минхенски Бајерн.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар