Real prelomio: Bolje lova Nejmaru nego Ronaldu!

Hladnih perioda u odnosima između Pereza i Ronalda bilo je i ranije, ali je ovog puta stav Reala bitno drugačiji.

Fudbal 10.06.2018 | 22:30
Real prelomio: Bolje lova Nejmaru nego Ronaldu!
Kristijano Ronaldo i Real Madrid imali su nekoliko "hladnih" faza tokom vrućih devet godina i, bar do sada, svaka je završena dogovorom (i povišicom za prvu zvijezdu kluba).

Da li će i aktuelna? Pitanje je...

Sada već 33-godišnji as svjetskog fudbala po staroj navici iskoristio je uspjehe ekipe za pritisak na predsjednika kluba, ali je ovog puta reakcija Florentina Pereza nešto drugačija. Djeluje da Real više nije toliko izričit u namjeri da zadrži najboljeg strijelca u istoriji kluba, odnosno da ne želi to po svaku cijenu.

A, cijena je samo porasla u odnosu na novembar 2016. kada je Ronaldo takođe bio tužan i potom utješen ugovorom prema kom mu i dalje pripada 21 milion evra po sezoni, neto. U međuvremenu, dogodilo se da je Lionel Mesi potpisao ugovor sa Barsom sa neto zaradom od 50, a Nejmar sa Pari Sen Žermenom od 37 miliona evra godišnje, što je Ronalda navelo na pomisao da bi Real morao ponovo da ga učini najplaćenijim fudbalerom današnjice.

Ako čitate "Marku" i "As"... to se neće dogoditi.

Poslije sastanka najužeg rukovodstva trostrukog prvaka Evrope, na čelu sa Perezom, navodno je odlučeno da se klub okrene budućnosti i milione koje zahteva Ronaldo usmeri ka angažovanju Nejmara.

Perez će zato krenuti u napad na Brazilca sa čak 400 miliona evra, što bi bio ubedljivo najveći transfer u istoriji fudbala i novi rekordan iznos za Nejmara, nakon dolaska u PSŽ iz Barselone za 222 miliona.

Za Ronalda trenutno postoje tri opcije - razmjena zvijezda sa PSŽ-om, povratak u Mančester Junajted ili odlazak u minhenski Bajern.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar