Реал опет побиједио Барсу!

Још један тинејџер за 45. 000. 000 евра! Тандем будућности за 90. 000. 000 евра!

Фудбал 09.06.2018 | 21:00
Реал опет побиједио Барсу!
Откако је Барслона победила Реал Мадрид у трци за Нејмара, а потом и за Андреа Гомеша где се баш и није усрећила, Мадриђани односе једну за другом победу над љутим ривалом у прелазним роковима.

Прошлог лета је Реал за 45.000.000 евра капарисао бразилско чудо од детета Винисијуса Жуниора из Фламенга, а сада је Барси скинуо још једну велику жељу - Родрига! Краљевски клуб ће и за овог бразилског 17-годишњака платити 45.000.000 евра и однети га испред носа Барселони.

Каталонци су месецима покушавали да капаришу момак којег виде као Нејмаровог наследника, али репови прошлости и неки ранији греси су им сада стигли на наплату. Барси се осветило што је варала приликом Нејмаровог трансфера и подмићивала фудбалеровог оца, па је сада добила блокаду у преговорима за Родрига.

Реал Мадрид је то муњевито искористио и успео да после ВинисијусаЖуниора, резервише и крило Сантоса. Марка јавља да је Реал све договорио са Сантосом око трансфера тешког 45.000.000 евра за младића који је обележио старт бразилског првенства. Пре неколико дана је постигао хет-трик за само 19 минута и додатно пожурио Реал Мадрид.

Сантос је покушавао да подигне откупну клаузулу играча на 100.000.000 евра када је видео да су се велике рибе упецале, али малдић није желео нови уговор и Сантос је на крају прихватио понуду Реала. Профит ће поделити са породицом и менаџерима младог играча који држе 20 одсто његовог уговора.

Родриго ће се Реалу највероватније прикључити у јануару 2019. а до тада ће остати на позајмици у Сантосу. Што се тиче Винисијуса Жуниора којиег су капарисали пре годину дана за исту суму, он ће већ овог лета почети припреме са првим тимом, а потом ће бити донета одлука да ли остаје или оде на позајмицу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар