Звезда ''краде'' Обрадовићевог плејмејкера?!

Џо Регланд, кошаркаш Локомотиве Кубан коју води српски тренер Саша Обрадовић, напустиће екипу, а уједно је и понуђен Црвеној звезди.

Кошарка 08.06.2018 | 22:45
Звезда ''краде'' Обрадовићевог плејмејкера?!
Регланд понуђен Звезди! И Галатасарај заинтересован за овог кошаракаша.

Амерички плејмејкер ће после годину дана у Кубању напустити тај руски клуб, а како преноси реномирани кошаркашки портал Спортандо следећа дестинација му је Београд.

Регланд је минуле сезоне у ВТБ лиги бележио 12 поена и 3,8 асистенција у просеку, док је добар био и у Еврокупу са 11,7 поена и 3,7 асистенција по мечу.

У каријери је још наступао и за Мурсију, Авелино, Канту, Каршијаку и Армани из Милана.

Двадесетосмогодишњи плејмејкер је за сада само понуђен црвено-белима, а за његове услуге заинтересован је и турски Галатасарај.

Црвена звезда ће наредне сезоне наступати у Еврокупу, после дугог периода играња Евролиге.

Овај плејмејкер је провео сезону у руском тиму где је просечно убацивао 12 поена у ВТВ лиги уз четири асистенције и два скока. У Еврокупу је давао 12 поена уз два скока и четири асистенције.

Регланд је понуђен Звезди за следећу сезону, али би конкуренција Звезди могао да буде Галатасарај.

Регланд има 28 година, а у Европи је од 2012. године. Играо је за Мурсију, Канту, Армани Милано, Каршијаку, Авелино, а ову сезону за нама провео је у Локомотиви Саше Обрадовића.

Игра на позицији један и два. Изашао је на драфт 2012. године, али није био драфтован. Тада је добио и пасош Либерије. То значи да може да буде рачунат као играч из Европске уније због Котону Уговора.

Играо је прошлу сезону у Еврокупу, тако да му са те стране не би био проблем да игра и следеће сезоне за Звезду у овом такмичењу.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар