Прича: Највећи ексцентрици Свјетског првенства...

Скакач у базен са крова, Памелин дечко, оптужени за трансфер дроге и филмски режисер! Можда нису добри на терену као Меси и Роналдо, али да привлаче велику пажњу - привлаче.

Фудбал 09.06.2018 | 23:15
Прича: Највећи ексцентрици Свјетског првенства...
Навикли смо да виђамо играче попут Кристијана Роналда, Лионела Месија или Нејмара на насловницама светских новина, али поред њих постоји много фудбалера који такође долазе на насловнице, мада, не само због фудбалског знања.

Постоји много ексцентрика у 32 тима која ће учествовати на Мундијалу, а Дејли Мејл је одабрао неке од занимљивијих прича....

МБАЈЕ НИЈАНГ (СЕНЕГАЛ)

Талентовани нападач Милана још није пружио игре какве се од њега очекују, а и ван терена је имао доста испада. Рецимо, 2014. године је учествовао у саобраћајној незгоди у којој је повређено 11 људи када је својим фераријем ударио у дрво?!

Две године касније имао је још једну саобраћајну незгоду, а када се вратио из ње на друштвене мреже је поставио снимак како скаче са крова у базен.

Раније у каријери је банован из репрезентације Француске јер је прекршио карантин и посетио ноћни клуб док је играо за репрезентацију до 21 године. Касније је одабрао да игра за Сенегал.

АДИЛ РАМИ (ФРАНЦУСКА)

Ову причу многи знају, Рами има 32 године, а девојка му је Памела Андерсон. Тачније, виђају се.
Рами мало прича енглески, Памела не зна француски. Али Рами тврди да имају добар "говор тела".

Када је почињао каријеру у првом клубу Фрејус, радио је у градском већу, чистио је град и помагао око одржавања.

РАФАЕЛ МАРКЕЗ (МЕКСИКО)

Бивши дефанзивац Барселоне, данас 39-годишњи фудбалер, спрема се за своје пето Светско првенство иако је део истраге око диловања дроге. Он се изјаснио невиним, али судски процес и даље траје.

Новине у Мексику пишу да је већи део репрезентације Мексика 24 часа била "заробљена" са 30 девојака сумњивог морала. За дивно чудо, Маркез није био међу поменутим играчима.

Маркез се појавио у споту Шакире за Светско првенство 2010. године за песму "Тхис тиме фор Африца".

РОМАН ТОРЕС (ПАНАМА)

Његов лик можете да видите било где у Панами. Налази се на билбордима, аутобуским станицама, на рекламама. Наравно, разлог је гол којим је одвео Панаму на прво Светско првенство у историји.

Торес има 32 године, каже да се осећа као филмска звезда, а да све прође у том стилу потрудио се тако што је урадио велику тетоважу на листу где се види он како даје победоносни гол.

Он такође има свој бренд одеће са сликом, погађате, његовог лица на мајицама.

ЕСАМ ЕЛ ХАДАРИ (ЕГИПАТ)

Овај голман има 45 година и постаће најстарији играч у историји Светског првенства, чак 22 године пошто је дебитовао за репрезентацију.

Он је син занатилије. Имао је избор - или тешко учење у школи, или прављење намештаја. Као резултат свега, морао је да чува љубав према фудбалу као тајну.

Чак је морао да пере школску одећу у реци како му родитељи не би сазнали да је играо фудбал цео дан. Слави голове тако што се обеси на пречку или игра.

ХАНЕС ХАЛДОРСОН (ИСЛАНД)

Када није на терену, овај голман је филмски режисер. Чак је правио видео за Исланд за песму Евровизије 2012. године.

Тренутно игра у Норвешкој, али га посао у филму чека када заврши каријеру. Има много талента при едитовању филма, као и са камером.

ПАОЛО ГЕРЕРО (ПЕРУ)

Прошле седмице је сазнао да ће играти на Светском првенству пошто му је забрана због кокаина одложена.

Он је Перуов најбољи стрелац као и харизматични вођа, а његов повратак у тим била је главна вест у целој Јужној Америци.

Занимљиво је да Гереро има страх од летења пошто му је ујак - бивши фудбалер - погинуо у авионској несрећи 1987. године.

МИШИ БАТШУАЈИ (БЕЛГИЈА)

Човек воли да се забавља, посебно на друштвеним мрежама. Ту поставља занимљиве фотографије. Повезао је себе са Бетменом, расправља о својим статистичким параметрима у ФИФИ (ЕА Спортс), а то се све свиђа интернет заједници.

Најважније - велики је фан Сунђер Боба. Док је био у Челсију једном се обукао у његов костим. Касније је изјавио при преласку у Борусију из Дормунда "Бетмен је црн и жут, црн и жут је Сунђер Боб". Луда глава.

Додајмо и да су ту Ернан Дарио Гомез, селектор Панаме, који је упуцан у бутину када је као селектор Еквадора рекао да је председник те земље дебео. 

Дејли Мејл је на листу ставио и нашег репрезентативног голмана Владимира Стојковића због преласка у Партизан који називају и храбрим и лудим.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар