Priča: Najveći ekscentrici Svjetskog prvenstva...

Skakač u bazen sa krova, Pamelin dečko, optuženi za transfer droge i filmski režiser! Možda nisu dobri na terenu kao Mesi i Ronaldo, ali da privlače veliku pažnju - privlače.

Fudbal 09.06.2018 | 23:15
Priča: Najveći ekscentrici Svjetskog prvenstva...
Navikli smo da viđamo igrače poput Kristijana Ronalda, Lionela Mesija ili Nejmara na naslovnicama svetskih novina, ali pored njih postoji mnogo fudbalera koji takođe dolaze na naslovnice, mada, ne samo zbog fudbalskog znanja.

Postoji mnogo ekscentrika u 32 tima koja će učestvovati na Mundijalu, a Dejli Mejl je odabrao neke od zanimljivijih priča....

MBAJE NIJANG (SENEGAL)

Talentovani napadač Milana još nije pružio igre kakve se od njega očekuju, a i van terena je imao dosta ispada. Recimo, 2014. godine je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je povređeno 11 ljudi kada je svojim ferarijem udario u drvo?!

Dve godine kasnije imao je još jednu saobraćajnu nezgodu, a kada se vratio iz nje na društvene mreže je postavio snimak kako skače sa krova u bazen.

Ranije u karijeri je banovan iz reprezentacije Francuske jer je prekršio karantin i posetio noćni klub dok je igrao za reprezentaciju do 21 godine. Kasnije je odabrao da igra za Senegal.

ADIL RAMI (FRANCUSKA)

Ovu priču mnogi znaju, Rami ima 32 godine, a devojka mu je Pamela Anderson. Tačnije, viđaju se.
Rami malo priča engleski, Pamela ne zna francuski. Ali Rami tvrdi da imaju dobar "govor tela".

Kada je počinjao karijeru u prvom klubu Frejus, radio je u gradskom veću, čistio je grad i pomagao oko održavanja.

RAFAEL MARKEZ (MEKSIKO)

Bivši defanzivac Barselone, danas 39-godišnji fudbaler, sprema se za svoje peto Svetsko prvenstvo iako je deo istrage oko dilovanja droge. On se izjasnio nevinim, ali sudski proces i dalje traje.

Novine u Meksiku pišu da je veći deo reprezentacije Meksika 24 časa bila "zarobljena" sa 30 devojaka sumnjivog morala. Za divno čudo, Markez nije bio među pomenutim igračima.

Markez se pojavio u spotu Šakire za Svetsko prvenstvo 2010. godine za pesmu "This time for Africa".

ROMAN TORES (PANAMA)

Njegov lik možete da vidite bilo gde u Panami. Nalazi se na bilbordima, autobuskim stanicama, na reklamama. Naravno, razlog je gol kojim je odveo Panamu na prvo Svetsko prvenstvo u istoriji.

Tores ima 32 godine, kaže da se oseća kao filmska zvezda, a da sve prođe u tom stilu potrudio se tako što je uradio veliku tetovažu na listu gde se vidi on kako daje pobedonosni gol.

On takođe ima svoj brend odeće sa slikom, pogađate, njegovog lica na majicama.

ESAM EL HADARI (EGIPAT)

Ovaj golman ima 45 godina i postaće najstariji igrač u istoriji Svetskog prvenstva, čak 22 godine pošto je debitovao za reprezentaciju.

On je sin zanatilije. Imao je izbor - ili teško učenje u školi, ili pravljenje nameštaja. Kao rezultat svega, morao je da čuva ljubav prema fudbalu kao tajnu.

Čak je morao da pere školsku odeću u reci kako mu roditelji ne bi saznali da je igrao fudbal ceo dan. Slavi golove tako što se obesi na prečku ili igra.

HANES HALDORSON (ISLAND)

Kada nije na terenu, ovaj golman je filmski režiser. Čak je pravio video za Island za pesmu Evrovizije 2012. godine.

Trenutno igra u Norveškoj, ali ga posao u filmu čeka kada završi karijeru. Ima mnogo talenta pri editovanju filma, kao i sa kamerom.

PAOLO GERERO (PERU)

Prošle sedmice je saznao da će igrati na Svetskom prvenstvu pošto mu je zabrana zbog kokaina odložena.

On je Peruov najbolji strelac kao i harizmatični vođa, a njegov povratak u tim bila je glavna vest u celoj Južnoj Americi.

Zanimljivo je da Gerero ima strah od letenja pošto mu je ujak - bivši fudbaler - poginuo u avionskoj nesreći 1987. godine.

MIŠI BATŠUAJI (BELGIJA)

Čovek voli da se zabavlja, posebno na društvenim mrežama. Tu postavlja zanimljive fotografije. Povezao je sebe sa Betmenom, raspravlja o svojim statističkim parametrima u FIFI (EA Sports), a to se sve sviđa internet zajednici.

Najvažnije - veliki je fan Sunđer Boba. Dok je bio u Čelsiju jednom se obukao u njegov kostim. Kasnije je izjavio pri prelasku u Borusiju iz Dormunda "Betmen je crn i žut, crn i žut je Sunđer Bob". Luda glava.

Dodajmo i da su tu Ernan Dario Gomez, selektor Paname, koji je upucan u butinu kada je kao selektor Ekvadora rekao da je predsednik te zemlje debeo. 

Dejli Mejl je na listu stavio i našeg reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića zbog prelaska u Partizan koji nazivaju i hrabrim i ludim.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar