Костић: Јаки смо, циљ је нокаут фаза!

Филип Костић, репрезентативац Србије, рекао је које су главне предности наше селекције на предстојећем Мундијалу у Русији.

Фудбал 07.06.2018 | 14:15
Костић: Јаки смо, циљ је нокаут фаза!
"Радимо интензивно, спремни ћемо дочекати СП. Најбитнија је прва утакмица са Костариком, и Боливија је јако битна. Прва утакмица са Чилеом је у неким ситуацијама била и добра лоша, али селекотор је доста комбиновао састав. Имамо довољноц времена да се добро спремимо за СП", рекао је Костић новинарима у Аустрији. 

Србија до сада није имала среће на великим такмичењима и углавном није добро започињала турнир. 

"Нико нам није ништа причао, знамо сами ста треба да радимо. Играње за репрезентацију је само по себи мали притисак. Али то је највећа ствар за сваког играча. Циљ је да прођемо групу", каже играч Хамбурга. 

Костић истиче да су играчи у изолацији и да се спремају јако за Мундијал, а дотакао се и сарадње са нападачима.

"Често сам радио са Митровићем на томе, Лука је тек стигао али имамо тих акција", кратко је казао Костић, који потом иситче предност Србије. 

"Јаки смо у офанзиви, имамо брзе играче, брзу завршницу. Јаки смо као колектив, то би могло да буде наша предност. Можемо да будемо изненађење на СП". 

Костић није желео да причао о наводном инциденту у Крагујевцу, већ је само одговарао на спортска питања. 

Мундијала у Русији на програму је од 14. јуна до 15. јула. "Орлови" се налазе у групи Е са репрезентацијама Бразила, Костарике и Швајцарске. 

Изабраници Младена Крстајића пре одласка у Русији одиграће још један припремни меч и то у суботу против Боливије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар