Kostić: Jaki smo, cilj je nokaut faza!

Filip Kostić, reprezentativac Srbije, rekao je koje su glavne prednosti naše selekcije na predstojećem Mundijalu u Rusiji.

Fudbal 07.06.2018 | 14:15
Kostić: Jaki smo, cilj je nokaut faza!
"Radimo intenzivno, spremni ćemo dočekati SP. Najbitnija je prva utakmica sa Kostarikom, i Bolivija je jako bitna. Prva utakmica sa Čileom je u nekim situacijama bila i dobra loša, ali selekotor je dosta kombinovao sastav. Imamo dovoljnoc vremena da se dobro spremimo za SP", rekao je Kostić novinarima u Austriji. 

Srbija do sada nije imala sreće na velikim takmičenjima i uglavnom nije dobro započinjala turnir. 

"Niko nam nije ništa pričao, znamo sami sta treba da radimo. Igranje za reprezentaciju je samo po sebi mali pritisak. Ali to je najveća stvar za svakog igrača. Cilj je da prođemo grupu", kaže igrač Hamburga. 

Kostić ističe da su igrači u izolaciji i da se spremaju jako za Mundijal, a dotakao se i saradnje sa napadačima.

"Često sam radio sa Mitrovićem na tome, Luka je tek stigao ali imamo tih akcija", kratko je kazao Kostić, koji potom isitče prednost Srbije. 

"Jaki smo u ofanzivi, imamo brze igrače, brzu završnicu. Jaki smo kao kolektiv, to bi moglo da bude naša prednost. Možemo da budemo iznenađenje na SP". 

Kostić nije želeo da pričao o navodnom incidentu u Kragujevcu, već je samo odgovarao na sportska pitanja. 

Mundijala u Rusiji na programu je od 14. juna do 15. jula. "Orlovi" se nalaze u grupi E sa reprezentacijama Brazila, Kostarike i Švajcarske. 

Izabranici Mladena Krstajića pre odlaska u Rusiji odigraće još jedan pripremni meč i to u subotu protiv Bolivije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar