Дончић све даље од Кокошкова!

Ејтон одушевио Сансе! Диандре Ејтон, некадашњи студент Универзитета Аризона, одушевио је Финикс на тренингу и све је већа вероватноћа да ће бити први пик на предстојећем Драфту.

Кошарка 08.06.2018 | 17:30
Дончић све даље од Кокошкова!
Поред тога, Ејтон је био прилично сигуран на конференцији за медије где је рекао 'да зна да ће бити први пик' и 'да неће тренирати више ни са једним тимом'.

Ни генерални менаџер Финикса није крио одушевљење са Ејтоном рекавши 'да је млади центар показао све оно што су и очекивали од њега'.

Ово значи да највероватније нећемо гледати поново Игора Кокошкова и Луку Дончића, који важи за једног од најталентованијих играча на овом Драфту.

Уколико Финикс изабере Ејтона то може да буде само "wин-wин" варијанта, пошто је локални момак, а још поседује и нестваран потенцијал.

"Букер и ја смо вам као друга верзија Кобија и Шека. Можемо да урадимо нешто посебно у Финиксу", рекао је Ејтон који је и додао да игру моделује према Кевину Гарнету.

Финикс у претходних неколико сезона не може да дође до плеј-офа, али довођењем Кокошкова, дратовањем Ејтона и још плус уз Букера могли би ускоро да буду конкурентни на Западу.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар