Dončić sve dalje od Kokoškova!

Ejton oduševio Sanse! Diandre Ejton, nekadašnji student Univerziteta Arizona, oduševio je Finiks na treningu i sve je veća verovatnoća da će biti prvi pik na predstojećem Draftu.

Košarka 08.06.2018 | 17:30
Dončić sve dalje od Kokoškova!
Pored toga, Ejton je bio prilično siguran na konferenciji za medije gde je rekao 'da zna da će biti prvi pik' i 'da neće trenirati više ni sa jednim timom'.

Ni generalni menadžer Finiksa nije krio oduševljenje sa Ejtonom rekavši 'da je mladi centar pokazao sve ono što su i očekivali od njega'.

Ovo znači da najverovatnije nećemo gledati ponovo Igora Kokoškova i Luku Dončića, koji važi za jednog od najtalentovanijih igrača na ovom Draftu.

Ukoliko Finiks izabere Ejtona to može da bude samo "win-win" varijanta, pošto je lokalni momak, a još poseduje i nestvaran potencijal.

"Buker i ja smo vam kao druga verzija Kobija i Šeka. Možemo da uradimo nešto posebno u Finiksu", rekao je Ejton koji je i dodao da igru modeluje prema Kevinu Garnetu.

Finiks u prethodnih nekoliko sezona ne može da dođe do plej-ofa, ali dovođenjem Kokoškova, dratovanjem Ejtona i još plus uz Bukera mogli bi uskoro da budu konkurentni na Zapadu.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar