Никола Грбић: Оптимиста сам, можемо са свима!

Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је да је оптимиста пред наредна три дуела у Лиги нација, у којма жели што позитивније резултате.

Остали спортови 07.06.2018 | 15:30
Никола Грбић: Оптимиста сам, можемо са свима!
Српским одбојкашима ће први противник трећег викенда бити Аргентина, у петак од 17.00.

"Имамо три противника са којима мислим да заиста можемо да играмо и остваримо што је могуће позитивније резултате. Оптимиста сам, поготово што смо победили на три последње утакмице у Бугарској", рекао је Грбић.

Поред Аргентине, противници Србије биће репрезентације Јужне Кореје и домаћина Француске. 

Грбић се жалио на услове у Француској јер је екипа удаљена од дворане, а термини тренинга и утакмица нису најповољнији. 

"Не знам да ли намерно или случајно, али то је нешто на шта морамо да се навикнемо. С времена на време се догоди да је организатор или није на висини или нема друге могућности и онда једноставно морамо да се привикнемо на ситуацију какву затекнемо. Време које имамо искористићемо на најбољи могући начин. Два пута ћемо тренирати у дворани у којој играмо", истакао је Грбић. 

Репрезентативац Марко Ивовић је такође навео да није одушевљен гостопримством. 

"Нисмо били баш одушевљени гостопримством и условима јер су обично све екипе на окупу, а овде смо ми и Корејци, а Французи и Аргентинци у центру града. Промена неће бити и треба то да прихватимо. То треба да искористимо за мотивацију јер желимо да направимо бољи резултат него на прошлом викенду", рекао је Ивовић. 

Четврти викенд Лиге нација играће се од 15. до 17. јуна у Хофман Естејтсу у САД, када ће јој ривали бити САД, Иран и Пољска.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар