Српска листа тражи састанак

Српска листа затражила је хитан састанак са Александром Вучићем због одлуке косовског парламента да усвоји Споразум о царинском уједињењу Косова и Албаније.

Србија 07.06.2018 | 07:44
Српска листа тражи састанак
Такво деловање косовског парламента захтева да се представници Српске листе хитно састану са председником Србије Александром Вучићем, наводи се у саопштењу Српске листе, која је реаговала на усвојену одлуку косовског парламента.

Српска листа је у саопштењу оценила да је Споразум потпуно неприхватљив и представља производ политичког насиља у Скупштини у Приштини. 

"Српска листа овакву одлуку види као јасну манифестацију великоалбанске политике Овакво деловање је потврда потребе најхитнијег састанка представника Српске листе с председникаом Вучићем", наводи Српска листа. 

Прошле среде косовски посланици подржали су Нацрт резолуције којом се укида контрола кретања путника на прелазима са Албанијом. 

Косовски парламент усвојио је споразум о обједињавању царина Приштине и Тиране, јавља портал "Јуропијан Вестерн Балканс". 

Како наводи, за споразум је у уторак гласало 67 посланика, један је био против, док је један био уздржан. 

Портал наводи да је 69 присутних посланика у парламенту гласало за нацрт резолуције о примени споразума измедју Приштине и Тиране, након што је у понедељак одржана дебата на пленарној седници.

(Бета)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Саса

07.06.2018 05:50

И код нас вецина мозе да ради ста хоце. Дигну руке и изгласају. Не мозе вам Вуциц ту ниста помоци. Хардинај је вас предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМY

07.06.2018 07:30

Онај што је тражио трактор добио је, онај коме је прокишњавала кућа добио је кров и још један је тражио овце и козе и добио је, то су ваши захтјеви, добили сте што сте тражили,то су ваши интереси а колега из српске листе је био код Харадинаја на на прослави 18 година странке па су се можда тамо све договорили.

Name

Тузлак

07.06.2018 05:54

Па реце Додик "нису границе богом дате". Пљескали сте будали јуце а сад ко немозе. Лаксе це вам бити кад схватите у којем времену зивите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

07.06.2018 06:25

па Додик је тврдио да РС не постоји, па да БиХ не постоји, па да це одрзати референдум о самосталности РС, па да границе нису богом дане. Цовјек има дијагнозу, лијепо је показао на суду.

Name

Зворник

07.06.2018 06:40

Па код Срба све мозе ал кад неко други помјера границе тад је фрка.

Name

Драганче

07.06.2018 06:06

Само ви слушајте Вучка...после вам није дјаво крив, сами сте себи запржили чорбу...фино било се опарити, оделце, дневнице, ово-оно...е, сад иде плаћање фактуре за све! Издали сте народ зарад личних интереса, шта сад кукате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПЕЦИЈАЛНЕ ВЕЗЕ

07.06.2018 06:48

Зашто и КиМ не може имати са Албанијом СПЕЦИЈАЛНЕ И ПАРАЛЕЛНЕ ВЕЗЕ!? Срби "воле позориште, али не у својој кући"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која бламаза СНС

07.06.2018 06:54

Па Вучић вас натерао да са Харадинајом формирате власт и ви сте то и уцинили.Дали тој власти легитимитет и издали сте Србе на Косову.Сад кобајаги тражите сусрет са тим Вуцицем јер као нешто нисте задовољни.А од првог дана служите Харадинају као икебана,обукли сте нова одијела,сјели у добра аута и мило вам сто сте и ви нека власт.Нико и ништа сте као и вас Водја и једино сто сте елиминисали родољубе и честите Србе зарад пара и лажне власти.Марс битанге једне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

док

07.06.2018 07:01

Хахаха, траже састанак са Вучићем, хахаха. Па зар они нису дио владајуће коалиције, зар нису тврдили да могу срушити владу Косова, зар нису Харадинајеви коалициони партнери? Хаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хазим

07.06.2018 07:51

Код албанаца нема мерхаметтлука и сажаљења као код бошњака. А мило за драго то је само испостава рачуна са закашњењем. Штета је само за цивиле а ови са листом сви су већ своје породице смјестили у Београд. Тешко само обичном човјеку

ОДГОВОРИТЕ