Потресна исповест везисте Роме...

Отац нас оставио у сиромаштву, мајка плаћала дугове, нисмо имали струје по месец дана. . . ! Сада вам је ваљда јасно зашто је Белгијанац велики фајтер на терену!

Фудбал 11.06.2018 | 14:00
Потресна исповест везисте Роме...
Није ово лето из снова за Белгијанца Раџу Најнголана. Ас Роме заустављен је са Вучицом у полуфиналу Лиге шампиона против Ливерпула, а пре неколико дана је отпао и са списка репрезентативаца који путују на Мундијал у Русију.

Ипак, његов лик и дело занимљиви су публици у домовини, а једна ТВ станица направила је занимљив видео интервју у којем је фудбалер причао о мало познатим детаљима из свог живота, посебно о сиромаштву које је разарало његове дечачке дане.

"Било нас је троје у кући. Отац нас је оставио, а мајка је плаћала све његове дугове. Зарађивала је 1.300 евра, радила десет сати дневно. Јели смо сваког дана исту храну, нисмо имали пара за боље, а по месец дана били смо без струје", испричао је Најнголан.

Везиста Роме каже да је имао доста проблема и у Италији.

"Једва сам се дочепао Апенина. Хтео сам да побегнем после шест месеци, али ме је брат убедио да останем и наставим да играм фудбал. Зарађивао сам 1.400 евра месечно у Пескари, могао сам коначно да пошаљем бар 500 евра мајци. Што се оца тиче, потражио сам га, ишао чак у Индонезију где сада живи. Желео сам да му дам нову прилику, да му опростим све, али ми је он окренуо леђа и тражио ми паре", испричао је белгијски фудбалер.

Зато и не чуди што Раџа често на терену претерује у дуелима. Живот га није мазио и научио да мора да се бори. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар