Potresna ispovest veziste Rome...

Otac nas ostavio u siromaštvu, majka plaćala dugove, nismo imali struje po mesec dana. . . ! Sada vam je valjda jasno zašto je Belgijanac veliki fajter na terenu!

Fudbal 11.06.2018 | 14:00
Potresna ispovest veziste Rome...
Nije ovo leto iz snova za Belgijanca Radžu Najngolana. As Rome zaustavljen je sa Vučicom u polufinalu Lige šampiona protiv Liverpula, a pre nekoliko dana je otpao i sa spiska reprezentativaca koji putuju na Mundijal u Rusiju.

Ipak, njegov lik i delo zanimljivi su publici u domovini, a jedna TV stanica napravila je zanimljiv video intervju u kojem je fudbaler pričao o malo poznatim detaljima iz svog života, posebno o siromaštvu koje je razaralo njegove dečačke dane.

"Bilo nas je troje u kući. Otac nas je ostavio, a majka je plaćala sve njegove dugove. Zarađivala je 1.300 evra, radila deset sati dnevno. Jeli smo svakog dana istu hranu, nismo imali para za bolje, a po mesec dana bili smo bez struje", ispričao je Najngolan.

Vezista Rome kaže da je imao dosta problema i u Italiji.

"Jedva sam se dočepao Apenina. Hteo sam da pobegnem posle šest meseci, ali me je brat ubedio da ostanem i nastavim da igram fudbal. Zarađivao sam 1.400 evra mesečno u Peskari, mogao sam konačno da pošaljem bar 500 evra majci. Što se oca tiče, potražio sam ga, išao čak u Indoneziju gde sada živi. Želeo sam da mu dam novu priliku, da mu oprostim sve, ali mi je on okrenuo leđa i tražio mi pare", ispričao je belgijski fudbaler.

Zato i ne čudi što Radža često na terenu preteruje u duelima. Život ga nije mazio i naučio da mora da se bori. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar