"Бомба" у Хрватској!

Бивши тренер Барсе на клупи Цедевите! Бивши тренер Барселоне Сито Алонсо договорио се око сарадње са хрватским шампионом Цедевитом, пренео је кошаркашки портал Спортандо.  Цедевита свим силама напада Јадранску лигу: Стиже бивши тренер Барселоне! Ексклузиву јавио специјализовани портал Спортандо.

Кошарка 07.06.2018 | 08:30
"Бомба" у Хрватској!
Шпански стручњак је претпрошле сезоне водио Басконију са много успеха, а ове се није прославио у Блауграни, где га је током године заменио Светислав Пешић.

Договор око сарадње између две стране је постигнут, али још није дошло до званичног потписивања уговора, тако да се о овој 'бомби' још увек не може говорити са сигурношћу.

То би значило да се Цедевита опрашта од овосезонског тренера Јуре Здовца.

Бројни покушаји са Вељком Мршићем, затим и са Јури Здовцом, нису уродили плодом. Цедевита се окренула иностраном тржишту и према изворима специјализованог кошаркашког пртала Спортандо ангажовала бившег тренера Барселоне.

Реч је о познатом шпанском стручњаку Ситу Алонсу који је на почетку ове сезоне носио дрес Барселоне. Пре каталноског клуба био је шеф стручног штаба Басконију, Билбао и Хувентуд.

Наредне сезоне Цедевита ће играти Еврокуп, али ће сигурно покушати да са трона сврне Будућност који је пре тога припадао Црвеној звезди.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар