Престижна награда болници ''Свети Вид''

На Интернационалном конгресу иновативне офталмологије ЕYЕ АДВАНЦЕ у МУМБАИ, 2. Јуна 2018. године, у организацији Интернационалне Академије за напредак и иновације, специјална награда је припала СВЕТОМ ВИДУ за изванредну презентацију у пољу хируршких рјешења. Конгрес Иновативне офталмологије се одржава сваке двије године са приказом јединствених, иновативних рјесења за различите офталмолошке проблеме.

Србија 06.06.2018 | 17:23
Престижна награда болници ''Свети Вид''
Свети вид је први пут 2008. године понио прву награду за јединствено хируршко рјешење случаја тешке хемијске повреде ока, са реконструктивним захватима рађеним периодично, корак по корак, плански , у интервалу од 5 година.

Рад је у оквиру Америчке Академије за офталмологију, презентован као едукативни примјер широм свијета.



Поново, након 10  година , награда је уручена Специјалној болници ''Свети Вид'' за изванредне презентације којима је обухваћена проблематика примјене импланата у офталмологији у специфичним ситуацијама.



Златна награда за изванредност у хирургији и примјер у офталмолошкој пракси, једном од највећих хирурга XX и XXИ века, који је дао велики допринос развоју офталмологије, припала је професору Др Павелу Розсивалу.



Захваљујући професору Розсивалу и Светом виду из Београда, ове врхунске могућности доступне су нашим људима, надомак дома.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар