Брутална туча тинејџерки

Два јучерашња, наизглед неповезана догађаја, имају заправо заједничку, стравичну позадину

Србија 06.06.2018 | 13:02
Брутална туча тинејџерки
Девојчица која је снимљена како брутално туче и малтретира млађу познаницу на снимку који се проширио друштвеним мрежама и медијима заправо је иста она које је јуче покушала да се убије у Спасеновићевој улици 10 у Жаркову.

Да подсетимо, агресивна девојчица са снимка покушала је да изврши самоубиство тако што је најпре попила лекове, потом пресекла вене, а онда претила да ће се убити скоком са зград. Надлежне службе су на време одреаговале и она је смештена на ВМА. Према незваничним информацијама, ова тинејџерка има психичке проблеме.

Она је, на језивом снимку, малтретирала девојчицу која је две године млађа од ње.

- Шта нећеш, устани горе - као суманута урлала је тинејџерка на другу девојчицу, пре него што јој је крвнички лупила шамар.

Жртва се све време колико је могла смирено трудила да одврати своју нападачицу, али ова није хтела да одустане. У дворишту је у том тренутку било још неколико деце, која су у почетку целу сцену снимали и посматрали, док у једном трену и сами нису схватили озбиљност ситуације, па су насилницу донекле успели да обуздају.



(Информер)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

XXЛ

06.06.2018 11:11

СИТО ПЈАНО А ПРАВИ ПРОБЛЕМЕ.МА ТРЕБА ТО ДОБРОМ КАНЂИЈОМ ПО ГУЗИЦИ.И ТРЕБА ИХ ПУСТАТ ДА СЕ УБИЈУ.ОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ СВАКАКО НИСУ СПОСОБНЕ ЗА ЗИВОТ.....НИТИ ЦЕ ИКАДА БИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није добро

06.06.2018 11:52

Генерације смо ми створили и они прије нас, ми смо им приредили средину у којој расту, друштво у којем настављају да живе. Тако да што год кажемо њима је заправо наше обраћање себи самом. И ова насилноца би требала бити на оку и не допустити јој да наноси зло другима. Зашто би неко други испаштао њено зло? Као нека се поубијају и проблем ријешен. То није здраво размишљање.

Name

Петар

06.06.2018 11:19

Треба насилници најмање 5 година затвора да се опамети..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

06.06.2018 11:24

Треба насилници најмање 5 година затвора да се опамети..док није касно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

06.06.2018 11:54

Где је мајка ове насилнице прво би требало њу преваспитати па онда тинејдзерку. Нема лосе дјеце само лоси васпитаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стивен Сегал Заститник

06.06.2018 11:56

Прво би налупо овој дјецурлији самаре сто снимају и подрзавају насиље умјесто да помогну дјевојци, а ови сто снимају не схватају да и они данас сутра мог7 постат зртва насиља па би волио видјет како би се они осјецали док их неко самара а друг8 их снима. Малој лис8це на руке и у болницу дозивотно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

06.06.2018 12:21

Да бог сацува. Ста се све неце десити у Србији.

Name

Почетак

06.06.2018 13:25

Тако је брате! Умјесто да помогну нападнут дјевојци, они снимају и то њих више има на том игралишту. Гледају, чекају да ова бијесна терорише. Све смо ми то криви. Добију све што пожеле, па им ништа не ваља. А о телефонима да не говорим. Дјеца првог разреда основне школе носе телефоне на наставу, па шта друго да коментаришемо. Некад су се верали по трешњама, а данас неће ни да их једу. Морамо мијењати своју свијест, па ће и дјеца бити боља.

Name

Марко

06.06.2018 12:13

Директора сколе треба смијенити, па нека мисли ста це даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАСНО

06.06.2018 12:28

ОВО ЈЕ СЛИКА НАСЕГ ДРУСТВА. СТО ВИСЕ ГОРДО И БАХАТО ТО БОЉЕ. ПРИСТОЈАН ЦОВЈЕК ОВДЈЕ ИСПАДА БИЈЕЛА ВРАНА. ТО ЈЕ СЛИКА ДОДИКОВОГ ОБРАЦАЊА СВИМА КОЈЕ НЕ ВОЛИ, ОД НОВИНАРА ПА ЗА ГОВОРНИЦОМ, ТАКОДЈЕ ЛУКАЦА ИТД. ОВО СМО МИ САД. САД ДИЈЕТЕ ДА БИ ОПСТАЛО ТРЕБА ВАСПИТАВАТ ПРВО ДА СЕ ЗНА ТУЦИ, ТРЕНИРАТ НЕКУ БОРИЛАЦКУ ВЈЕСТОНУ, .. А НЕ ФИНОМ И ПРИСТОЈНОМ ПОНАСАЊУ. САМО ПРЕГЛЕДАЈТЕ НАЈБОЉЕ ДОДИКОВЕ ПРОВАЛЕ НА ЈУТЈУБУ, ЗАТИМ ЛУКАЦЕВЕ НАСТУПЕ И ТО НАМ ЈЕ ОВАЈ СИСТЕМ СТВОРИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРАЗИЛИ СТЕ ГЛЕДАЈТЕ

06.06.2018 12:41

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМКЕ КАКО ,ДОДИК ПРИЈЕТИ НОВИНАРИМА ДА ЦЕ ИХ НОКАУТИРАТ, ДИРЕКТОРУ БН ТВ, ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ДОДИК И ВЛАДИКА ГРИГОРИЈЕ ПРИЈЕТЕ НОВИНАРУ ВУКАНОВИЦУ У ТРЕБИЊУ ДА ЦЕ ГА НОКАУТИРАТИ .. СТА МИ САД ХОЦЕМО? ПРЕСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СЕ ПОНАСА КАО БОКСЕР, ЈЕДАН ВЛАДИКА СЕ ПОНАСА КАО БОКСЕР .. АКО СЕ ОНИ ТАКО ПОНАСАЈУ СТА ОЦЕКИВАТ ОД ДЈЕЦЕ. САД ЦЕ НЕКИ РЕЦИ ,,ОВАЈ САМО МРЗИ ДОДИКА,,. ПА БРАТЕ ,УКУЦАЈТЕ И ПОГЛЕДАЈТЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

К

06.06.2018 20:41

Када се Зенско заздије изгледа Бас Овако.Одма требају Да се удају и неце Бити Проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

07.06.2018 13:15

Младима се сервира Фарма,Парови и сл. И свој систем понасања формулису бас према томе и тога је за оцекивати све висе и крвавије.

ОДГОВОРИТЕ