Brutalna tuča tinejdžerki

Dva jučerašnja, naizgled nepovezana događaja, imaju zapravo zajedničku, stravičnu pozadinu

Srbija 06.06.2018 | 13:02
Brutalna tuča tinejdžerki
Devojčica koja je snimljena kako brutalno tuče i maltretira mlađu poznanicu na snimku koji se proširio društvenim mrežama i medijima zapravo je ista ona koje je juče pokušala da se ubije u Spasenovićevoj ulici 10 u Žarkovu.

Da podsetimo, agresivna devojčica sa snimka pokušala je da izvrši samoubistvo tako što je najpre popila lekove, potom presekla vene, a onda pretila da će se ubiti skokom sa zgrad. Nadležne službe su na vreme odreagovale i ona je smeštena na VMA. Prema nezvaničnim informacijama, ova tinejdžerka ima psihičke probleme.

Ona je, na jezivom snimku, maltretirala devojčicu koja je dve godine mlađa od nje.

- Šta nećeš, ustani gore - kao sumanuta urlala je tinejdžerka na drugu devojčicu, pre nego što joj je krvnički lupila šamar.

Žrtva se sve vreme koliko je mogla smireno trudila da odvrati svoju napadačicu, ali ova nije htela da odustane. U dvorištu je u tom trenutku bilo još nekoliko dece, koja su u početku celu scenu snimali i posmatrali, dok u jednom trenu i sami nisu shvatili ozbiljnost situacije, pa su nasilnicu donekle uspeli da obuzdaju.



(Informer)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

XXL

06.06.2018 11:11

SITO PJANO A PRAVI PROBLEME.MA TREBA TO DOBROM KANĐIJOM PO GUZICI.I TREBA IH PUSTAT DA SE UBIJU.OVE GENERACIJE SVAKAKO NISU SPOSOBNE ZA ZIVOT.....NITI CE IKADA BITI.

ODGOVORITE
Name

Nije dobro

06.06.2018 11:52

Generacije smo mi stvorili i oni prije nas, mi smo im priredili sredinu u kojoj rastu, društvo u kojem nastavljaju da žive. Tako da što god kažemo njima je zapravo naše obraćanje sebi samom. I ova nasilnoca bi trebala biti na oku i ne dopustiti joj da nanosi zlo drugima. Zašto bi neko drugi ispaštao njeno zlo? Kao neka se poubijaju i problem riješen. To nije zdravo razmišljanje.

Name

Petar

06.06.2018 11:19

Treba nasilnici najmanje 5 godina zatvora da se opameti..

ODGOVORITE
Name

Petar

06.06.2018 11:24

Treba nasilnici najmanje 5 godina zatvora da se opameti..dok nije kasno

ODGOVORITE
Name

In

06.06.2018 11:54

Gde je majka ove nasilnice prvo bi trebalo nju prevaspitati pa onda tinejdzerku. Nema lose djece samo losi vaspitaci.

ODGOVORITE
Name

Stiven Segal Zastitnik

06.06.2018 11:56

Prvo bi nalupo ovoj djecurliji samare sto snimaju i podrzavaju nasilje umjesto da pomognu djevojci, a ovi sto snimaju ne shvataju da i oni danas sutra mog7 postat zrtva nasilja pa bi volio vidjet kako bi se oni osjecali dok ih neko samara a drug8 ih snima. Maloj lis8ce na ruke i u bolnicu dozivotno

ODGOVORITE
Name

Istina

06.06.2018 12:21

Da bog sacuva. Sta se sve nece desiti u Srbiji.

Name

Početak

06.06.2018 13:25

Tako je brate! Umjesto da pomognu napadnut djevojci, oni snimaju i to njih više ima na tom igralištu. Gledaju, čekaju da ova bijesna teroriše. Sve smo mi to krivi. Dobiju sve što požele, pa im ništa ne valja. A o telefonima da ne govorim. Djeca prvog razreda osnovne škole nose telefone na nastavu, pa šta drugo da komentarišemo. Nekad su se verali po trešnjama, a danas neće ni da ih jedu. Moramo mijenjati svoju svijest, pa će i djeca biti bolja.

Name

Marko

06.06.2018 12:13

Direktora skole treba smijeniti, pa neka misli sta ce dalje.

ODGOVORITE
Name

STRASNO

06.06.2018 12:28

OVO JE SLIKA NASEG DRUSTVA. STO VISE GORDO I BAHATO TO BOLJE. PRISTOJAN COVJEK OVDJE ISPADA BIJELA VRANA. TO JE SLIKA DODIKOVOG OBRACANJA SVIMA KOJE NE VOLI, OD NOVINARA PA ZA GOVORNICOM, TAKODJE LUKACA ITD. OVO SMO MI SAD. SAD DIJETE DA BI OPSTALO TREBA VASPITAVAT PRVO DA SE ZNA TUCI, TRENIRAT NEKU BORILACKU VJESTONU, .. A NE FINOM I PRISTOJNOM PONASANJU. SAMO PREGLEDAJTE NAJBOLJE DODIKOVE PROVALE NA JUTJUBU, ZATIM LUKACEVE NASTUPE I TO NAM JE OVAJ SISTEM STVORIO.

ODGOVORITE
Name

TRAZILI STE GLEDAJTE

06.06.2018 12:41

POGLEDAJTE SNIMKE KAKO ,DODIK PRIJETI NOVINARIMA DA CE IH NOKAUTIRAT, DIREKTORU BN TV, POGLEDAJTE KAKO DODIK I VLADIKA GRIGORIJE PRIJETE NOVINARU VUKANOVICU U TREBINJU DA CE GA NOKAUTIRATI .. STA MI SAD HOCEMO? PRESJEDNIK REPUBLIKE SE PONASA KAO BOKSER, JEDAN VLADIKA SE PONASA KAO BOKSER .. AKO SE ONI TAKO PONASAJU STA OCEKIVAT OD DJECE. SAD CE NEKI RECI ,,OVAJ SAMO MRZI DODIKA,,. PA BRATE ,UKUCAJTE I POGLEDAJTE !!!

ODGOVORITE
Name

K

06.06.2018 20:41

Kada se Zensko zazdije izgleda Bas Ovako.Odma trebaju Da se udaju i nece Biti Problema.

ODGOVORITE
Name

Dario

07.06.2018 13:15

Mladima se servira Farma,Parovi i sl. I svoj sistem ponasanja formulisu bas prema tome i toga je za ocekivati sve vise i krvavije.

ODGOVORITE