Тотенхемово убрзање за Марсијала!

Јунајтед би да извуче што више! Време је за растанак. . .

Фудбал 08.06.2018 | 08:00
Тотенхемово убрзање за Марсијала!
Бајерн, Челси, Јувентус... Листа заинтересованих клубова за потпис Антонија Марсијала сваке недеље постаје све дужа, али чини се да је најозбиљнији кандидат у овом тренутку - Тотенхем!

Интересовање Певаца за француског крилног нападача није нека новост, али јесте да ће први човек клуба из Северног Лондона Данијел Леви убрзати званичне преговоре са Манчестер јунајтедом колико до почетка наредне седмице.

Жозе Мурињо је дефинитивно пресекао и одлучио да је време за растанак са момком који је виђен као нови Тијери Анри по доласку из Монака 2015. године, пошто није оправдао уложени новац. А Манчестер јунајтед је стварно много уложио у њега. За обештећење 40.000.000 евра, плус још огромних 20.000.000 евра на конто разних бонуса. Три године по озваничењу овог трансфера Мурињо је решен да из Марсијалове продаје извуче максимум. Односно, да поврати што већу суму новца. У томе ће тешко успети ако седне за исти сто са Данијелом Левијем, који је познат као тврд преговарач и неко ко не троши велике суме новца на појачања.

Ипак, Леви је Маурисију Покетину обећао велика имена за ово лето како би Аргентинац остао на клупи. Једна од Покетинових жеља управо је Марсијал, а остали су Вилфрид Заха из Кристал Паласа и Фуламов бисер Рајан Сесењон.

Марсијал се није нашао на коначном списку Француске за предстојећи Мундијал у Русији, што је негативно утицало на његову вредност. Опет, то значи да би преговори две стране могли да иду без проблема и да неће реметити концентрацију играчу којег чека дужи одмор.

Подсетимо, Тотенхем је за овај прелазни рок спремио око 120.000.000 евра за појачања.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар