Totenhemovo ubrzanje za Marsijala!

Junajted bi da izvuče što više! Vreme je za rastanak. . .

Fudbal 08.06.2018 | 08:00
Totenhemovo ubrzanje za Marsijala!
Bajern, Čelsi, Juventus... Lista zainteresovanih klubova za potpis Antonija Marsijala svake nedelje postaje sve duža, ali čini se da je najozbiljniji kandidat u ovom trenutku - Totenhem!

Interesovanje Pevaca za francuskog krilnog napadača nije neka novost, ali jeste da će prvi čovek kluba iz Severnog Londona Danijel Levi ubrzati zvanične pregovore sa Mančester junajtedom koliko do početka naredne sedmice.

Žoze Murinjo je definitivno presekao i odlučio da je vreme za rastanak sa momkom koji je viđen kao novi Tijeri Anri po dolasku iz Monaka 2015. godine, pošto nije opravdao uloženi novac. A Mančester junajted je stvarno mnogo uložio u njega. Za obeštećenje 40.000.000 evra, plus još ogromnih 20.000.000 evra na konto raznih bonusa. Tri godine po ozvaničenju ovog transfera Murinjo je rešen da iz Marsijalove prodaje izvuče maksimum. Odnosno, da povrati što veću sumu novca. U tome će teško uspeti ako sedne za isti sto sa Danijelom Levijem, koji je poznat kao tvrd pregovarač i neko ko ne troši velike sume novca na pojačanja.

Ipak, Levi je Maurisiju Poketinu obećao velika imena za ovo leto kako bi Argentinac ostao na klupi. Jedna od Poketinovih želja upravo je Marsijal, a ostali su Vilfrid Zaha iz Kristal Palasa i Fulamov biser Rajan Sesenjon.

Marsijal se nije našao na konačnom spisku Francuske za predstojeći Mundijal u Rusiji, što je negativno uticalo na njegovu vrednost. Opet, to znači da bi pregovori dve strane mogli da idu bez problema i da neće remetiti koncentraciju igraču kojeg čeka duži odmor.

Podsetimo, Totenhem je za ovaj prelazni rok spremio oko 120.000.000 evra za pojačanja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar