Мамић у БиХ: Не долазим на изрицање пресуде!

"Нећу доћи у Осијек. Отишао сам пронаћи мир. Могу се вратити кад желим. Идем се помолити Госпи", рекао је Здравко Мамић.

Фудбал 06.06.2018 | 09:15
Мамић у БиХ: Не долазим на изрицање пресуде!
Здравко Мамић напустио је Хрватску и налази се у Босни и Херцеговини, у Међугорју, сазнајеИндеx.хр.

Мамића неће бити на сутрашњем изрицању пресуде у Осијеку, гдје му се посљедњих мјесеци судило за извлачење 112 милијуна куна из Динама.

"Нећу доћи у Осијек. Отишао сам пронаћи мир. Могу се вратити кад желим", рекао је Мамић у разговору за Индеx и додао:

"Пењем се на брдо указања. Идем се помолити Госпи. Знају људи да сам овдје. Зашто би се стидио, идем тамо гдје ћу наћи свој мир. Не треба ми немир. Било би потпуно нормално да застане суђење и да се проведе истрага, да се исти час прекине суђење", рекао је Мамић за Индеx.

Истакао је да ће и сутра бити у Међугорју. Тамо је, како је рекао сам. С њим нису ни брат Зоран, који је такође оптуженик у процесу, а данас поподне био је у Загребу, ни породица.

Мамић је на крају рекао да му је најважнији мир и да би одлазак у Осијек на изрицање пресуде код њега изазвао негативну енергију те да не жели да му ишта уништи мир. Поновио је да у случају оптужби УСКОК није утврдио никакву штету у Динаму, према томе и никакво кривично дјело, већ је Динамо правно лице које је склапало послове са физичким лицем. Према томе, како каже Мамић за Индеx, нико није оштећен.

"Трансфери које смо радили су устаљена пракса. Зашто истражују само Динамо?"

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар