Ромањоли остаје у Милану!

Смејали смо се због свега што смо читали. . . ! "Биће он носилац новог Милана", тврди генерални директор Марко Фасоне.

Фудбал 07.06.2018 | 14:00
Ромањоли остаје у Милану!
Практично седмицама уназад за Милан су се везивале само „мрачне“ вести - почев од финансијског колапса, преко могућности да амерички инвестициони фонд од садашње владајуће структуре преузме вођство клуба и елиминације из Европе због непоштовања правилника финансијског фер-плеја, до свих прича о одласку готово свих најважнијих играча у тиму због нагомиланих дугова. Опет, Милан је пред јавност изашао с великом потврдом - Алесио Ромањоли продужио је уговор до јуна 2022. године!

Вест која је помало изненадила све на Чизми, али у клубу су очигледно били решени да стану на крај свим спекулацијама да би италијански штопер могао да појача Јувентус.

„Захвалан сам директорима Фасонеу и Мирабелију. Надам се да ће моја обнова уговора донети много задовољства свима наредне сезоне. Сада да уживамо у одмору, па да се спремимо за нову сезону“, прокоментарисао је Ромањоли кратко.

Знатно дужи и конкретнији био је генерални директор Марко Фасоне.

„Много смо поносни што смо објавили једну овако велику весту“, почео је Фасоне, а онда открио занимљиве детаље:

„Да будем искрен - смејали смо се сви у клубу због информација које су се појављивале у новинама последњих седмица, зато што смо ми договор са Ромањолијевим агентом постигли одавно“.

Фасоне је поручио да Ромањоли ниједног тренутка није оклевао око тога да ли жели да остане у Милану,

„Никада није обраћао пажњу на сирене које су се чуле, иако их је било заиста много. Морам да похвалим момка, пошто је показао да је један од најбољих у овом тиму. Верујем да ово неће бити његов последњи продужетак сарадње с Миланом. Биће он носилац новог Милана“, тврди први оперативац Милана.

Алесио Ромањоли је у Милан стигао лета 2015. године за 25.000.000 евра, а од тада је наступао за Росонере у преко 100 утакмица.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар