Romanjoli ostaje u Milanu!

Smejali smo se zbog svega što smo čitali. . . ! "Biće on nosilac novog Milana", tvrdi generalni direktor Marko Fasone.

Fudbal 07.06.2018 | 14:00
Romanjoli ostaje u Milanu!
Praktično sedmicama unazad za Milan su se vezivale samo „mračne“ vesti - počev od finansijskog kolapsa, preko mogućnosti da američki investicioni fond od sadašnje vladajuće strukture preuzme vođstvo kluba i eliminacije iz Evrope zbog nepoštovanja pravilnika finansijskog fer-pleja, do svih priča o odlasku gotovo svih najvažnijih igrača u timu zbog nagomilanih dugova. Opet, Milan je pred javnost izašao s velikom potvrdom - Alesio Romanjoli produžio je ugovor do juna 2022. godine!

Vest koja je pomalo iznenadila sve na Čizmi, ali u klubu su očigledno bili rešeni da stanu na kraj svim spekulacijama da bi italijanski štoper mogao da pojača Juventus.

„Zahvalan sam direktorima Fasoneu i Mirabeliju. Nadam se da će moja obnova ugovora doneti mnogo zadovoljstva svima naredne sezone. Sada da uživamo u odmoru, pa da se spremimo za novu sezonu“, prokomentarisao je Romanjoli kratko.

Znatno duži i konkretniji bio je generalni direktor Marko Fasone.

„Mnogo smo ponosni što smo objavili jednu ovako veliku vestu“, počeo je Fasone, a onda otkrio zanimljive detalje:

„Da budem iskren - smejali smo se svi u klubu zbog informacija koje su se pojavljivale u novinama poslednjih sedmica, zato što smo mi dogovor sa Romanjolijevim agentom postigli odavno“.

Fasone je poručio da Romanjoli nijednog trenutka nije oklevao oko toga da li želi da ostane u Milanu,

„Nikada nije obraćao pažnju na sirene koje su se čule, iako ih je bilo zaista mnogo. Moram da pohvalim momka, pošto je pokazao da je jedan od najboljih u ovom timu. Verujem da ovo neće biti njegov poslednji produžetak saradnje s Milanom. Biće on nosilac novog Milana“, tvrdi prvi operativac Milana.

Alesio Romanjoli je u Milan stigao leta 2015. godine za 25.000.000 evra, a od tada je nastupao za Rosonere u preko 100 utakmica.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar