Готово: Гент продао Митровића за 3.000.000 евра!

Србин наставља каријеру у Француској.

Фудбал 05.06.2018 | 15:15
Готово: Гент продао Митровића за 3.000.000 евра!
Српски интернационалац Стефан Митровић (28) дефинитивно наставља каријеру у Француској. Белгијски Гент прихватио је понуду Стразбура тешку 3.000.000 евра и дао дозволу некадашњем репрезентативцу Србије да отпутује на завршне преговоре и лекарске прегледе, после којих ће потписати уговор.

Према информацијама из Француске и Белгије, Стразбур ће са некадашњим штопером Рада и Металца потписати уговор на четири сезоне, али финансијски детаљи споразума нису објављени.

Подсетимо, за Стефана Митровића интересовање је овог лета показивао и Андерлехт, који је нудио обештећење 2.000.000 евра, али је то, очигледно, било недовољно јер је Стразбур био издашнији. Такође, постојала је и могућност да некадашњи репрезентативац Србије појача и Црвену звезду овог лета, али је очигледно да српски шампион не би могао да му понуди услове које је дао Стразбур, посебно обештећење.

Стефан Митровић је у богатој каријери носио дресове Рада, Петржалке, Брна, Металца, Кортријка, Бенфике, Ваљадолида, Фрајбурга и Гента.

Финиш сезоне у Белгији пропустио је због операције скочног зглоба.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар