Gotovo: Gent prodao Mitrovića za 3.000.000 evra!

Srbin nastavlja karijeru u Francuskoj.

Fudbal 05.06.2018 | 15:15
Gotovo: Gent prodao Mitrovića za 3.000.000 evra!
Srpski internacionalac Stefan Mitrović (28) definitivno nastavlja karijeru u Francuskoj. Belgijski Gent prihvatio je ponudu Strazbura tešku 3.000.000 evra i dao dozvolu nekadašnjem reprezentativcu Srbije da otputuje na završne pregovore i lekarske preglede, posle kojih će potpisati ugovor.

Prema informacijama iz Francuske i Belgije, Strazbur će sa nekadašnjim štoperom Rada i Metalca potpisati ugovor na četiri sezone, ali finansijski detalji sporazuma nisu objavljeni.

Podsetimo, za Stefana Mitrovića interesovanje je ovog leta pokazivao i Anderleht, koji je nudio obeštećenje 2.000.000 evra, ali je to, očigledno, bilo nedovoljno jer je Strazbur bio izdašniji. Takođe, postojala je i mogućnost da nekadašnji reprezentativac Srbije pojača i Crvenu zvezdu ovog leta, ali je očigledno da srpski šampion ne bi mogao da mu ponudi uslove koje je dao Strazbur, posebno obeštećenje.

Stefan Mitrović je u bogatoj karijeri nosio dresove Rada, Petržalke, Brna, Metalca, Kortrijka, Benfike, Valjadolida, Frajburga i Genta.

Finiš sezone u Belgiji propustio je zbog operacije skočnog zgloba.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar