Нема одлуке о вјежби на Мањачи

Предсједништво БиХ није донијело одлуку о одржавању војних вјежби у Српској у ФБиХ - за идућу годину, па тако и на Мањачи и о томе ће се одучивати тек у септембру.

Босна и Херцеговина 05.06.2018 | 12:34
Нема одлуке о вјежби на Мањачи
Ово за “ЕуроБлиц” тврди српски члан Председништва БиХ Младен Иванић.

Иванић тврди да кориштења осиромашеног уранијума сигурно неће бити, а да ли ће уопште бити одржана војна вјежба на Мањачи моћи ће да каже тек када добије неки конкретан предлог.

-Предсједништво БиХ није добило никакав приједлог. Вјежбе сигурно неће бити ако не буде става Предсједништва БиХ, а ја сигурно нећу донијети никакву одлуку која би била штетна за Републику Српску и њен народ – рекао је Иванић .

На питање да прокоментарише поједине тврдње представника Републике Српске на нивоу БиХ да ће вјежба бити одржана и да су припреме у току, Иванић каже: „То морате питати СНСД који очито панично тражи тему за ове изборе, а једна од тема је и вјежба. Мислим да им је то велика грешка и да ће се то врло брзо показати“.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Браво Иваницу

05.06.2018 10:47

СНСД само лазе и напада беспотребно, Иваниц одлицно ради свој посао и брани Српску и српски народ. Зато це и наредне цетири године бити српски цлан Предсједниства, народ га подрзава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иваницу,

05.06.2018 12:06

Доста је тога пускарања ,вам није било доста 'толике године ,ајсе одје*ите вец један пута ,дајте бам вец једном мир.

Name

Пендула

05.06.2018 12:31

Ма дајте Додика за пресједниство БиХ , да отпоримо стари дземпер ,да видимо конацно ција маца црну вуну преде !

Name

Маша

05.06.2018 10:54

Младен Иванић је доказао да је национално свестан. Зар постројавање војске и тзв. ревизија пресуде МСП нису довољни докази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

05.06.2018 12:19

@Маша: У оба случаја ниси у праву. Прво, јест постројио војску за 9.-ти јануар али у ћошку Бања Луке.Ако си била видјела си гдје је било постројавање а гдје главно догађање. Постројавње је по мени било малтретирање те војске и Иванићев инат Додику да он може постројити сцечану јединицу и примити рапорт. По мени није је требао постројити нигдје, ако је већ није могао постројити гдје је требало. А о ревизији пресуде немој молим те писати и хвалити српске политичаре што ње није било. бакир је око ревизије показао да је већи политичар од свих наших бајних политичара. јер , пресудом је Србија крива да није спријечила геноцид. Значи, бориш се против ревизије и прихваташ пресуду која каже да је било геноцида у БиХ / Сребреница / и да тај геноцид Србија није спријечила. Бакир је намјерно поставио Сакиба Софтића којем је мандат истекао, само да наше паметне политичаре навуче на танак лед који ће одмах устати против пресуде. Ревизије није било ,пресуда је остала за "вијек' вијекова". Је ли то теби, како кажеш доказ да је г-дин Иванић национално свјестан. Не, он је несвјестан својих потеза и лош политичар. Ако сматра да није било геноцида у Сребереници, требао је први уз доказе за то тражити ревизију пресуде и доказати да геноцида није било и да Србија није одговорна. То је "национална свијест". Овако су сви показали да немају појма о политици,а бусају се у прса. Он каже, нисам у протеклом мандату ништа лоше урадио за Републику Српску?! Па шта си уради добро? И ја бих могао горе тако сједити 4 године за 7-8 хиљада марака мјесечно, ништа не радити и рећи нисам ништа лоше урадио за РС?! Он 2о и више година прима плату од овог' народа а нема резултата. То је истина моја Машо.

Name

Са стране

05.06.2018 13:14

По мени, ОС БиХ не треба постројавати на манифестацијама које организује РС. Нити је то ВРС, нити тамо има знатан број официра који си ВРС водили у рату.

Name

дј миксајло

05.06.2018 12:02

Браво Иванићу. Сад је Јасно. Јуче је Јеринић дао изјаву типа НЕМА ВЈЕЖБЕ, МИСЛИМ НЕМА ЈОШ-- ВИДЈЕЋЕМО У СЕПТЕМБРУ. Није био изричит да осир. уранијум нен долази у обзир. Браво Иванићу, кратко и јебитачно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Са Стране ,

05.06.2018 17:33

Ниста ти не брини,ту смо ми уколико затреба

Name

Милован

05.06.2018 19:30

Сад сам се насекирао јер је Дјоковиц изгубио. Јос треба да се секирам ста казу Иваниц и Додик хоцели бити вјезб. Па нисам луд, знам да лазу.

ОДГОВОРИТЕ