Nema odluke o vježbi na Manjači

Predsjedništvo BiH nije donijelo odluku o održavanju vojnih vježbi u Srpskoj u FBiH - za iduću godinu, pa tako i na Manjači i o tome će se odučivati tek u septembru.

Bosna i Hercegovina 05.06.2018 | 12:34
Nema odluke o vježbi na Manjači
Ovo za “EuroBlic” tvrdi srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić.

Ivanić tvrdi da korištenja osiromašenog uranijuma sigurno neće biti, a da li će uopšte biti održana vojna vježba na Manjači moći će da kaže tek kada dobije neki konkretan predlog.

-Predsjedništvo BiH nije dobilo nikakav prijedlog. Vježbe sigurno neće biti ako ne bude stava Predsjedništva BiH, a ja sigurno neću donijeti nikakvu odluku koja bi bila štetna za Republiku Srpsku i njen narod – rekao je Ivanić .

Na pitanje da prokomentariše pojedine tvrdnje predstavnika Republike Srpske na nivou BiH da će vježba biti održana i da su pripreme u toku, Ivanić kaže: „To morate pitati SNSD koji očito panično traži temu za ove izbore, a jedna od tema je i vježba. Mislim da im je to velika greška i da će se to vrlo brzo pokazati“.

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Bravo Ivanicu

05.06.2018 10:47

SNSD samo laze i napada bespotrebno, Ivanic odlicno radi svoj posao i brani Srpsku i srpski narod. Zato ce i naredne cetiri godine biti srpski clan Predsjednistva, narod ga podrzava!

ODGOVORITE
Name

Ivanicu,

05.06.2018 12:06

Dosta je toga puskaranja ,vam nije bilo dosta 'tolike godine ,ajse odje*ite vec jedan puta ,dajte bam vec jednom mir.

Name

Pendula

05.06.2018 12:31

Ma dajte Dodika za presjednistvo BiH , da otporimo stari dzemper ,da vidimo konacno cija maca crnu vunu prede !

Name

Maša

05.06.2018 10:54

Mladen Ivanić je dokazao da je nacionalno svestan. Zar postrojavanje vojske i tzv. revizija presude MSP nisu dovoljni dokazi.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

05.06.2018 12:19

@Maša: U oba slučaja nisi u pravu. Prvo, jest postrojio vojsku za 9.-ti januar ali u ćošku Banja Luke.Ako si bila vidjela si gdje je bilo postrojavanje a gdje glavno događanje. Postrojavnje je po meni bilo maltretiranje te vojske i Ivanićev inat Dodiku da on može postrojiti scečanu jedinicu i primiti raport. Po meni nije je trebao postrojiti nigdje, ako je već nije mogao postrojiti gdje je trebalo. A o reviziji presude nemoj molim te pisati i hvaliti srpske političare što nje nije bilo. bakir je oko revizije pokazao da je veći političar od svih naših bajnih političara. jer , presudom je Srbija kriva da nije spriječila genocid. Znači, boriš se protiv revizije i prihvataš presudu koja kaže da je bilo genocida u BiH / Srebrenica / i da taj genocid Srbija nije spriječila. Bakir je namjerno postavio Sakiba Softića kojem je mandat istekao, samo da naše pametne političare navuče na tanak led koji će odmah ustati protiv presude. Revizije nije bilo ,presuda je ostala za "vijek' vijekova". Je li to tebi, kako kažeš dokaz da je g-din Ivanić nacionalno svjestan. Ne, on je nesvjestan svojih poteza i loš političar. Ako smatra da nije bilo genocida u Sreberenici, trebao je prvi uz dokaze za to tražiti reviziju presude i dokazati da genocida nije bilo i da Srbija nije odgovorna. To je "nacionalna svijest". Ovako su svi pokazali da nemaju pojma o politici,a busaju se u prsa. On kaže, nisam u proteklom mandatu ništa loše uradio za Republiku Srpsku?! Pa šta si uradi dobro? I ja bih mogao gore tako sjediti 4 godine za 7-8 hiljada maraka mjesečno, ništa ne raditi i reći nisam ništa loše uradio za RS?! On 2o i više godina prima platu od ovog' naroda a nema rezultata. To je istina moja Mašo.

Name

Sa strane

05.06.2018 13:14

Po meni, OS BiH ne treba postrojavati na manifestacijama koje organizuje RS. Niti je to VRS, niti tamo ima znatan broj oficira koji si VRS vodili u ratu.

Name

dj miksajlo

05.06.2018 12:02

Bravo Ivaniću. Sad je Jasno. Juče je Jerinić dao izjavu tipa NEMA VJEŽBE, MISLIM NEMA JOŠ-- VIDJEĆEMO U SEPTEMBRU. Nije bio izričit da osir. uranijum nen dolazi u obzir. Bravo Ivaniću, kratko i jebitačno.

ODGOVORITE
Name

Re Sa Strane ,

05.06.2018 17:33

Nista ti ne brini,tu smo mi ukoliko zatreba

Name

Milovan

05.06.2018 19:30

Sad sam se nasekirao jer je Djokovic izgubio. Jos treba da se sekiram sta kazu Ivanic i Dodik hoceli biti vjezb. Pa nisam lud, znam da lazu.

ODGOVORITE