Трансфер дана - Бен Арфа за џабе!

Нападач Пари Сен Жермена на мети немачког великана!

Фудбал 05.06.2018 | 14:45
Трансфер дана - Бен Арфа за џабе!
Ретко када је у каријери Хатем Бен Арфа успевао да оправда огроман потенцијал који је показивао у младости у млађим категоријама Лиона. После очајних сезона у Њукаслу рехабилитовао се у Ници, али је опет подбацио и у двогодишњој авантури у Паризу на чувеном Парку принчева.

Овог лета, сада већ 31-годишњи крилни нападач сигурно напушта Пари Сен Жермен, а последњу шансу да га бар по нечему фудбалски ефектном запамтимо пружиће му Борусија из Дортмунда. Наиме, француски Л'Екип објавио је данас да су Милионери озбиљно заинтересовани за Бен Арфу, који их не би ништа коштао. Дали би му само плату.

Швајцарац Лусијан Фавр, који је сео недавно на клупу Борусије из Дортмунда, главни је заговорник идеје о довођењу искусног француског фудбалера којег је добро упознао током двогодишње каријере на клупи Нице. Истина, нису сарађивали јер је Хатем отишао истог лета са Алијанц ривијере када је и Фавр дошао, али свакако да је нови тренер Борусије добро упознат са његовим квалитетом.

Једина је дилема где би Бен Арфа играо у Дортмунду, посебно јер у Борусији тренутно врви од офанзивних фудбалера (Ројс, Ширле, Филип, Јармоленко, Пулишић, Санчо...), а конкуренцију је недавно појачао и Маријус Волф који је стигао из Ајнтрахта за 5.000.000 евра. Долазак Бен Арфе само би повећао гужву.   

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар