Transfer dana - Ben Arfa za džabe!

Napadač Pari Sen Žermena na meti nemačkog velikana!

Fudbal 05.06.2018 | 14:45
Transfer dana - Ben Arfa za džabe!
Retko kada je u karijeri Hatem Ben Arfa uspevao da opravda ogroman potencijal koji je pokazivao u mladosti u mlađim kategorijama Liona. Posle očajnih sezona u Njukaslu rehabilitovao se u Nici, ali je opet podbacio i u dvogodišnjoj avanturi u Parizu na čuvenom Parku prinčeva.

Ovog leta, sada već 31-godišnji krilni napadač sigurno napušta Pari Sen Žermen, a poslednju šansu da ga bar po nečemu fudbalski efektnom zapamtimo pružiće mu Borusija iz Dortmunda. Naime, francuski L'Ekip objavio je danas da su Milioneri ozbiljno zainteresovani za Ben Arfu, koji ih ne bi ništa koštao. Dali bi mu samo platu.

Švajcarac Lusijan Favr, koji je seo nedavno na klupu Borusije iz Dortmunda, glavni je zagovornik ideje o dovođenju iskusnog francuskog fudbalera kojeg je dobro upoznao tokom dvogodišnje karijere na klupi Nice. Istina, nisu sarađivali jer je Hatem otišao istog leta sa Alijanc rivijere kada je i Favr došao, ali svakako da je novi trener Borusije dobro upoznat sa njegovim kvalitetom.

Jedina je dilema gde bi Ben Arfa igrao u Dortmundu, posebno jer u Borusiji trenutno vrvi od ofanzivnih fudbalera (Rojs, Širle, Filip, Jarmolenko, Pulišić, Sančo...), a konkurenciju je nedavno pojačao i Marijus Volf koji je stigao iz Ajntrahta za 5.000.000 evra. Dolazak Ben Arfe samo bi povećao gužvu.   

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar