Звездо, ову игру ти не можеш да играш!

Брага одбила 2. 000. 000 евра за Стојиљковића! Бечлије дефинитивно представљају озбиљног преговарача, што драстично умањује шансе српског шампиона.

Фудбал 05.06.2018 | 21:50
Звездо, ову игру ти не можеш да играш!
Црвена звезда ову игру не може да игра. Како пише португалски О Жого Брага је одбила понуду бечког Рапида од 2.000.000 евра за српског нападача Николу Стојиљковића.

То само говори о томе колико су челници португалског клуба озбиљни у преговорима око највеће жеље Владана Милојевића у актуелном прелазном року. Како пише угледни спортски лист, челници Браге траже 3.750.000 евра за повременог репрезентативца Србије.

Црвена звезда је била спремна да издвоји 800.000 евра за играча који има уговор до 2020. године, тако да црвено-бели у овом тренутку нису конкурентни. Једину наду представља им могућност да Рапид одустане, па да се председник Антонио Салвадор након тога смилује и пусти Стојиљковића макар на позајмицу на стадион Рајко Митић, с обзиром да је одлични нападач већ саопштио водећим људима Браге да му је жеља да пређе у редове српског шампиона.

 Звездини челници такође немају превише времена за чекање, јер им је Стојиљковић неопходан од старта квалификација за Лигу шампиона, где имају озбиљне амбиције. Евентуално одлагање посла би могло и драстично да ублажи интересовање београдског клуба.

Стојиљковићу су сигурни минути на терену преко потребни, с обзиром да иза себе има разочаравајућу сезону у турском Кајзерију. Брага је за његово довођење из Чукаричког на лето 2017. године издвојила 750.000 евра, а сада жели да обезбеди знатно већу суму од његове продаје.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар