Zvezdo, ovu igru ti ne možeš da igraš!

Braga odbila 2. 000. 000 evra za Stojiljkovića! Bečlije definitivno predstavljaju ozbiljnog pregovarača, što drastično umanjuje šanse srpskog šampiona.

Fudbal 05.06.2018 | 21:50
Zvezdo, ovu igru ti ne možeš da igraš!
Crvena zvezda ovu igru ne može da igra. Kako piše portugalski O Žogo Braga je odbila ponudu bečkog Rapida od 2.000.000 evra za srpskog napadača Nikolu Stojiljkovića.

To samo govori o tome koliko su čelnici portugalskog kluba ozbiljni u pregovorima oko najveće želje Vladana Milojevića u aktuelnom prelaznom roku. Kako piše ugledni sportski list, čelnici Brage traže 3.750.000 evra za povremenog reprezentativca Srbije.

Crvena zvezda je bila spremna da izdvoji 800.000 evra za igrača koji ima ugovor do 2020. godine, tako da crveno-beli u ovom trenutku nisu konkurentni. Jedinu nadu predstavlja im mogućnost da Rapid odustane, pa da se predsednik Antonio Salvador nakon toga smiluje i pusti Stojiljkovića makar na pozajmicu na stadion Rajko Mitić, s obzirom da je odlični napadač već saopštio vodećim ljudima Brage da mu je želja da pređe u redove srpskog šampiona.

 Zvezdini čelnici takođe nemaju previše vremena za čekanje, jer im je Stojiljković neophodan od starta kvalifikacija za Ligu šampiona, gde imaju ozbiljne ambicije. Eventualno odlaganje posla bi moglo i drastično da ublaži interesovanje beogradskog kluba.

Stojiljkoviću su sigurni minuti na terenu preko potrebni, s obzirom da iza sebe ima razočaravajuću sezonu u turskom Kajzeriju. Braga je za njegovo dovođenje iz Čukaričkog na leto 2017. godine izdvojila 750.000 evra, a sada želi da obezbedi znatno veću sumu od njegove prodaje.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar