Каријус је имао потрес мозга, зато је гријешио!

То су резултати испитивања љекара послије финала Лиге шампиона, у којем је Реал Мадрид побиједио Ливерпул, а њемачки голман био крив за чак два поготка противника.

Фудбал 05.06.2018 | 13:45
Каријус је имао потрес мозга, зато је гријешио!
Голман Ливерпула Лорис Каријус, трагичар у поразу од Реал Мадрида (3:1) у финалу Лиге шампиона, преживио је потрес мозга током утакмице у Кијеву.

Њемачки чувар мреже прошао је скенер у Бостону и амерички љекари утврдили су да је имао потресни удар прије него што је примио голове, међу којима су два због његових киксева. За све је био крив Серхио Рамос, који је у једном дуелу ударио голмана Ливерпула, што судије нису примијетиле.

Како су саопштили из једне од најбољих клиника свијета на основу испитавања, постојала је Каријусова дисфункција у простору током меча, али је послије догађаја у стабилној стању и да иде ка потпуном опоравку.

Ипак, сигурно неће лако заборавити што је Кариму Бенземи поклонио први гол, а потом и лоше интервенисао код шута Герета Бејла за 3:1.

Каријус, очекивано, није увршен на списак фудбалске репрезентације Њемачке за Мундијал у Русији јер су предност добили Мануел Нојер, Марк-Андре Тер Штеген и Кевин Трап.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар