Karijus je imao potres mozga, zato je griješio!

To su rezultati ispitivanja ljekara poslije finala Lige šampiona, u kojem je Real Madrid pobijedio Liverpul, a njemački golman bio kriv za čak dva pogotka protivnika.

Fudbal 05.06.2018 | 13:45
Karijus je imao potres mozga, zato je griješio!
Golman Liverpula Loris Karijus, tragičar u porazu od Real Madrida (3:1) u finalu Lige šampiona, preživio je potres mozga tokom utakmice u Kijevu.

Njemački čuvar mreže prošao je skener u Bostonu i američki ljekari utvrdili su da je imao potresni udar prije nego što je primio golove, među kojima su dva zbog njegovih kikseva. Za sve je bio kriv Serhio Ramos, koji je u jednom duelu udario golmana Liverpula, što sudije nisu primijetile.

Kako su saopštili iz jedne od najboljih klinika svijeta na osnovu ispitavanja, postojala je Karijusova disfunkcija u prostoru tokom meča, ali je poslije događaja u stabilnoj stanju i da ide ka potpunom oporavku.

Ipak, sigurno neće lako zaboraviti što je Karimu Benzemi poklonio prvi gol, a potom i loše intervenisao kod šuta Gereta Bejla za 3:1.

Karijus, očekivano, nije uvršen na spisak fudbalske reprezentacije Njemačke za Mundijal u Rusiji jer su prednost dobili Manuel Nojer, Mark-Andre Ter Štegen i Kevin Trap.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar