Меланија Трамп поново у јавности

Прва дама Америке Меланија Трамп, која се 24 дана није појављивала у јавности, присуствовала је у понедјељак скупу у Бијелој кући приређеном у част војних породица, чиме је одагнала спекулације да је онемоћала или на неки начин “ишчезла”.

Свијет 05.06.2018 | 09:03
Меланија Трамп поново у јавности
Бијела кућа није дозволила новинарима да извјештавају о скупу под називом “Голд стар”, из поштовања према војним породицама, што значи да је Меланију Трамп својим очима видејло само 40-ак чланова тих породица и званичника америчке администрације, док су други вребали да је виде на друштвеним мрежама, преноси АП.

На видео-снимку објављеном на Твитеру, види се прва дама у црној хаљини без рукава и на високим штиклама како улази у Источни салон у пратњи супруга, предсједника САД Доналда Трампа.

-Дивно је изгледала – рекла је пензионисана подофицирка прве класе Дајана Пајк.

Како је навела, Трамп се нашалио у вези са спекулацијама да га је супруга наводно оставила, али је рекао да је она добро.

Прва дама је на Твитеру објавила неколико фотографија са синоћног скупа, међу којима две на којима се види како сједи поред предсједника.

Меланија Трамп је, иначе, посљедњи пут виђена у јавности 10. маја, када је са предсједником дочекала три Американца који су се вратили из притвора у Сјеверној Кореји.

Четири дана касније, Бијела кућа је саопштила да је она хоспитализована ради лијчења бубрега.

Њено одсуство је изазвало спекулације разних врста, али прва дама није показала интересовање да се у јавности појави само да би се супротставила гласинама.

-Госпођа Трамп је веома снажна и независна – рекла је њена портпаролка Стефани Гришем.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хох

05.06.2018 07:08

Па ја видим нема је на кафу. Контам можда је нешто љута. Добро је да се помирила са ћојеком, ради дјеце да не испаштају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

05.06.2018 07:12

Како издржава, нико не зна како јој је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалитиц

05.06.2018 09:06

Таман по наслову контам да је нас црвени гестапо зауставио негдје... па нестала. Знаци ок је све на крају. Ипак нису...

ОДГОВОРИТЕ