Melanija Tramp ponovo u javnosti

Prva dama Amerike Melanija Tramp, koja se 24 dana nije pojavljivala u javnosti, prisustvovala je u ponedjeljak skupu u Bijeloj kući priređenom u čast vojnih porodica, čime je odagnala spekulacije da je onemoćala ili na neki način “iščezla”.

Svijet 05.06.2018 | 09:03
Melanija Tramp ponovo u javnosti
Bijela kuća nije dozvolila novinarima da izvještavaju o skupu pod nazivom “Gold star”, iz poštovanja prema vojnim porodicama, što znači da je Melaniju Tramp svojim očima videjlo samo 40-ak članova tih porodica i zvaničnika američke administracije, dok su drugi vrebali da je vide na društvenim mrežama, prenosi AP.

Na video-snimku objavljenom na Tviteru, vidi se prva dama u crnoj haljini bez rukava i na visokim štiklama kako ulazi u Istočni salon u pratnji supruga, predsjednika SAD Donalda Trampa.

-Divno je izgledala – rekla je penzionisana podoficirka prve klase Dajana Pajk.

Kako je navela, Tramp se našalio u vezi sa spekulacijama da ga je supruga navodno ostavila, ali je rekao da je ona dobro.

Prva dama je na Tviteru objavila nekoliko fotografija sa sinoćnog skupa, među kojima dve na kojima se vidi kako sjedi pored predsjednika.

Melanija Tramp je, inače, posljednji put viđena u javnosti 10. maja, kada je sa predsjednikom dočekala tri Amerikanca koji su se vratili iz pritvora u Sjevernoj Koreji.

Četiri dana kasnije, Bijela kuća je saopštila da je ona hospitalizovana radi lijčenja bubrega.

Njeno odsustvo je izazvalo spekulacije raznih vrsta, ali prva dama nije pokazala interesovanje da se u javnosti pojavi samo da bi se suprotstavila glasinama.

-Gospođa Tramp je veoma snažna i nezavisna – rekla je njena portparolka Stefani Grišem.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

hoh

05.06.2018 09:08

Pa ja vidim nema je na kafu. Kontam možda je nešto ljuta. Dobro je da se pomirila sa ćojekom, radi djece da ne ispaštaju.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

05.06.2018 09:12

Kako izdržava, niko ne zna kako joj je.

ODGOVORITE
Name

Realitic

05.06.2018 11:06

Taman po naslovu kontam da je nas crveni gestapo zaustavio negdje... pa nestala. Znaci ok je sve na kraju. Ipak nisu...

ODGOVORITE