КК Партизан спустио завесу на сезону...

Црно-бели клупским коктелом званично окончали такмичарску 2017/18 годину.

Кошарка 05.06.2018 | 12:30
КК Партизан спустио завесу на сезону...
Црно-бели коктел, за крај сезоне 2017/18.

Чланови руководства, клупске администрације, стручног штаба и првог тима КК Партизан у понедељак су "испратили" такмичарску годину на измаку и званично почели летњу паузу, до старта следеће сезоне.

После завршеног учешћа у суперлигашком плеј-офу, освајачи Купа Кораћа отишли су на распуст, током којег ће екипа из Хумске извесно трпети одређене промене.

Председник Партизана Остоја Мијаиловић већ је најавио да наредних дана управу очекује "ударнички посао", почев од конструкције "клупске куће" у коју ће бити пресељена администрација, маркетинг и ПР сектор црно-белих.

Када је у питању тим Ненада Чанка, играчи под уговором у овом тренутку су Марко Пецарски,Александар Аранитовић, Банџа Си и Ђорђе Гагић, а у наредним данима и недељама биће познат и статусВање Маринковића и Новице Величковића, који је после полуфинала против Звезде одложио причу о свом останку.

Када су у питању остали - њихов растанак са клубом чини се као најближа опција, с тим да се очекује да Најџел Вилијамс Гос после добре дебитантске сезоне оде уз обештећење.

Осим логистичких и кадровских питања, Партизан ће се наредних дана бавити и такмичарским темама. Црно-бели ће ускоро дефинитивно сазнати да ли ће следеће сезоне играти у Еврокупу, за чију су позивницу конкурисали пре неколико месеци.

Први човек компаније "ЕЦА" Ђорди Бертомеу изјавио је током Фајнал-фора у Београду да ће се о захтевима Партизана и осталих клубова одлучивати средином јуна, када буду одиграна сва национална првенства. То питање доћи ће релативно брзо на дневни ред, као што неће проћи много времена и пре него што почну да се назиру, за почетак, контуре новог Чанковог састава.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар