KK Partizan spustio zavesu na sezonu...

Crno-beli klupskim koktelom zvanično okončali takmičarsku 2017/18 godinu.

Košarka 05.06.2018 | 12:30
KK Partizan spustio zavesu na sezonu...
Crno-beli koktel, za kraj sezone 2017/18.

Članovi rukovodstva, klupske administracije, stručnog štaba i prvog tima KK Partizan u ponedeljak su "ispratili" takmičarsku godinu na izmaku i zvanično počeli letnju pauzu, do starta sledeće sezone.

Posle završenog učešća u superligaškom plej-ofu, osvajači Kupa Koraća otišli su na raspust, tokom kojeg će ekipa iz Humske izvesno trpeti određene promene.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović već je najavio da narednih dana upravu očekuje "udarnički posao", počev od konstrukcije "klupske kuće" u koju će biti preseljena administracija, marketing i PR sektor crno-belih.

Kada je u pitanju tim Nenada Čanka, igrači pod ugovorom u ovom trenutku su Marko Pecarski,Aleksandar Aranitović, Bandža Si i Đorđe Gagić, a u narednim danima i nedeljama biće poznat i statusVanje Marinkovića i Novice Veličkovića, koji je posle polufinala protiv Zvezde odložio priču o svom ostanku.

Kada su u pitanju ostali - njihov rastanak sa klubom čini se kao najbliža opcija, s tim da se očekuje da Najdžel Vilijams Gos posle dobre debitantske sezone ode uz obeštećenje.

Osim logističkih i kadrovskih pitanja, Partizan će se narednih dana baviti i takmičarskim temama. Crno-beli će uskoro definitivno saznati da li će sledeće sezone igrati u Evrokupu, za čiju su pozivnicu konkurisali pre nekoliko meseci.

Prvi čovek kompanije "ECA" Đordi Bertomeu izjavio je tokom Fajnal-fora u Beogradu da će se o zahtevima Partizana i ostalih klubova odlučivati sredinom juna, kada budu odigrana sva nacionalna prvenstva. To pitanje doći će relativno brzo na dnevni red, kao što neće proći mnogo vremena i pre nego što počnu da se naziru, za početak, konture novog Čankovog sastava.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar