Срна има нови клуб послије 15 година!

Следећа дестинација за прослављеног Хрвата је Серија А!

Фудбал 05.06.2018 | 09:15
Срна има нови клуб послије 15 година!
Дуговечни капитен Шахтјора из Доњецка Даријо Срна зашао је у 36. годину, али још увек и не помишља на пензију. Њему 1. јула истиче уговор са шампионом Украјине, после чега ће постати слободан играч и тиме се завршава једна од најдужих фудбалских романси која је трајала чак 15 година.

А ако је неко одиграо мушки и ратнички за све ове године (ако не рачунамо допинг аферу која му је бацила мрљу) онда је то сигурно некадашњи фудбалер Хајдука из Сплита, који је пред новим ангажманом и то у италијанској Серији А.

Подсетимо, Срна је претходну сезону због допинга провео ван терена, а када му 23. августа истекне суспензија, моћи ће несметано да се врати на терен. Шансу за то ће му пружити Каљари, који је већ спремио једногодишњи уговор.

Тим са Сардиније једва је опстао у Серији А ове сезоне у узбудљивом финишу шампионата, а трансфер експерт са "чизме" Ђанлука ди Марцио објавио је данас да се искусни десни бек већ налази у Каљарију на лекарским прегледима после којих следи промоција и фотографисање са дресом.

Знамо да је један од најјачих адута Дарија Срне одличан шут из слободних удараца, који ће сигурно бити од користи и тиму са Сардиније. Ако ништа друго, а оно барем да не стрепе за опстанак и догодине.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар