Srna ima novi klub poslije 15 godina!

Sledeća destinacija za proslavljenog Hrvata je Serija A!

Fudbal 05.06.2018 | 09:15
Srna ima novi klub poslije 15 godina!
Dugovečni kapiten Šahtjora iz Donjecka Darijo Srna zašao je u 36. godinu, ali još uvek i ne pomišlja na penziju. Njemu 1. jula ističe ugovor sa šampionom Ukrajine, posle čega će postati slobodan igrač i time se završava jedna od najdužih fudbalskih romansi koja je trajala čak 15 godina.

A ako je neko odigrao muški i ratnički za sve ove godine (ako ne računamo doping aferu koja mu je bacila mrlju) onda je to sigurno nekadašnji fudbaler Hajduka iz Splita, koji je pred novim angažmanom i to u italijanskoj Seriji A.

Podsetimo, Srna je prethodnu sezonu zbog dopinga proveo van terena, a kada mu 23. avgusta istekne suspenzija, moći će nesmetano da se vrati na teren. Šansu za to će mu pružiti Kaljari, koji je već spremio jednogodišnji ugovor.

Tim sa Sardinije jedva je opstao u Seriji A ove sezone u uzbudljivom finišu šampionata, a transfer ekspert sa "čizme" Đanluka di Marcio objavio je danas da se iskusni desni bek već nalazi u Kaljariju na lekarskim pregledima posle kojih sledi promocija i fotografisanje sa dresom.

Znamo da je jedan od najjačih aduta Darija Srne odličan šut iz slobodnih udaraca, koji će sigurno biti od koristi i timu sa Sardinije. Ako ništa drugo, a ono barem da ne strepe za opstanak i dogodine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar