Још један озбиљан конкурент за Стојиљковића!

Спортски директор потврдио да га желе! Црвена звезда и Аполон нису једини који хоће нападача Браге.

Фудбал 04.06.2018 | 18:15
Још један озбиљан конкурент за Стојиљковића!
Црвена звезда је нациљала Николу Стојиљковића као једно од капиталних појачања за наредну сзеону, али није једина са таквим плановима. За нападача Браге се интересује Аполон, али и бечки Рапид. Аустријанци су одавно ставили Стојиљковића на радар појачања, али се мислило да ће одустати када су довели Андрију Павловића.

Међутим, Рапид је и даље у игри за довођење Стојиљковића. То је потврдио и њихов спортски директор Фреди Бикел. Он је открио да клуб трага на нападачем, а да је круг сужен на двојицу кандидата: Стоиљковића и Андерса Дрејера из Есбјерга.

„Стојиљковић и Дрејер су наше жеље. То је све што могу да кажем“, рекао је Бикел.

Дрејер је млади репрезентативац Данске који је у прошлој сезони постигао 18 голова и уписао осам асистенција на 31 мечу за Есбјерг. Ипак, аустријски медији откривају да је Стојиљковић ближи Рапду него Дрејер јер бечки великан тражи класичног голгетера док је Дрејер више крилни нападач.

Црвена звезда је одавно у преговорима са Стојиљковићем, он је за МОЗЗАРТ Спорт потврдио да је био на преговорима на Маракани, али се испречила Брага са којом има уговор на још две године. Португалски клуб тражи између 2.500.000 и 3.000.000 евра за српског голгетера што је за Зведу недостижна сума. У табору српског шампиона су се надали позајмици или куповини за 800.000 евра што у Браги засад одбијају. Упркос жељи играча да се придружи некадашњем тренеру Владану Милојевићу са којим је имао одличну сарадњу у Чуакричком.

Са друге стране, Рапид је свакако финансијски моћнији од Звезде и може да се нада бољој позицији у преговорима са Брагом. Подсетимо да је клуб из Беч већ платио 1.300.000 евра за трансфер АндријеПавловића из Копенхагена, па остаје да се види да ли ће одрешити кесу и за другог српског нападача.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар