Još jedan ozbiljan konkurent za Stojiljkovića!

Sportski direktor potvrdio da ga žele! Crvena zvezda i Apolon nisu jedini koji hoće napadača Brage.

Fudbal 04.06.2018 | 18:15
Još jedan ozbiljan konkurent za Stojiljkovića!
Crvena zvezda je naciljala Nikolu Stojiljkovića kao jedno od kapitalnih pojačanja za narednu szeonu, ali nije jedina sa takvim planovima. Za napadača Brage se interesuje Apolon, ali i bečki Rapid. Austrijanci su odavno stavili Stojiljkovića na radar pojačanja, ali se mislilo da će odustati kada su doveli Andriju Pavlovića.

Međutim, Rapid je i dalje u igri za dovođenje Stojiljkovića. To je potvrdio i njihov sportski direktor Fredi Bikel. On je otkrio da klub traga na napadačem, a da je krug sužen na dvojicu kandidata: Stoiljkovića i Andersa Drejera iz Esbjerga.

„Stojiljković i Drejer su naše želje. To je sve što mogu da kažem“, rekao je Bikel.

Drejer je mladi reprezentativac Danske koji je u prošloj sezoni postigao 18 golova i upisao osam asistencija na 31 meču za Esbjerg. Ipak, austrijski mediji otkrivaju da je Stojiljković bliži Rapdu nego Drejer jer bečki velikan traži klasičnog golgetera dok je Drejer više krilni napadač.

Crvena zvezda je odavno u pregovorima sa Stojiljkovićem, on je za MOZZART Sport potvrdio da je bio na pregovorima na Marakani, ali se isprečila Braga sa kojom ima ugovor na još dve godine. Portugalski klub traži između 2.500.000 i 3.000.000 evra za srpskog golgetera što je za Zvedu nedostižna suma. U taboru srpskog šampiona su se nadali pozajmici ili kupovini za 800.000 evra što u Bragi zasad odbijaju. Uprkos želji igrača da se pridruži nekadašnjem treneru Vladanu Milojeviću sa kojim je imao odličnu saradnju u Čuakričkom.

Sa druge strane, Rapid je svakako finansijski moćniji od Zvezde i može da se nada boljoj poziciji u pregovorima sa Bragom. Podsetimo da je klub iz Beč već platio 1.300.000 evra za transfer AndrijePavlovića iz Kopenhagena, pa ostaje da se vidi da li će odrešiti kesu i za drugog srpskog napadača.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar