Сума као Милетић, у пакету са Тавамбом - 4.000.000!

Уочи прелазног рока у Хумској. . .

Фудбал 04.06.2018 | 17:45
Сума као Милетић, у пакету са Тавамбом - 4.000.000!
Дијаметрално супротни утисци, али једна ствар је заједничка – и Сејдуба Сума и Леандре Тавамбабиће улицкани за продају већ овог лета. С тим да профит неће бити баш онај коме су се у Партизану надали. Штавише, на Суми ће се нешто и изгубити, али ако гледамо све скупа – биће и неке зараде. Према писању Спортског журнала црно-бели се надају да ће на тандему из Африке приходовати око 3.000.000 евра.

Већи део на Тавамби, који је одиграо најбољу сезону у каријеру, постигао и шест голова у Европи и заголицао машту других клубова. Међутим, да он једноставно није прототип модерног нападача видело се зимус када је Партизан за Камерунца тражио 2.500.000 евра, али у Хумску није стигла нити једна понуда. Атипичан играч, нису многи спремни да плате за такве. Али Тавамба ће нешто унети у клуб. Стигао је као слободан играч. Сада се српски вицепрвак нада приливу око 2.000.000 евра. Више него довољно га на Топчидерском брду памте по добром.

То баш и није случај са Сумом за кога је Партизан издвојио 1.650.000 евра што је новац који се у Србији ретко даје за обештећење. И не би био проблем да је момак из Гвинеје Бисао нешто одиграо. Али он просто није оправдао очекивања и свима у Хумској је јасно да неће моћи да поврате уложени новац. Журнал тако наводи да би вероватно прихватили и 1.000.000 евра само да виде леђа Суми.

Занимљиво, исту цену одредии су у Хумској и за штопера Немању Р. Милетића, који је дошао уз много мање помпе. С тим да он не мора по сваку цену да оде. Штавише, радо би га челници Партизана видели у тиму и наредне сезоне. Али је његовом менаџеру Бојану Остојићупредочено да у случају да неко дође са кофером и 1.000.000 евра у њему и Милетић може да иде.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар