СП: "Жива" водио српске умјетнике до бронзе у Москви!

Милан Калинић одбранио пенал у последњој серији. . .

Фудбал 04.06.2018 | 16:15
СП: "Жива" водио српске умјетнике до бронзе у Москви!
Леп успех уметничке репрезентације Србије!

Наша селекција освојила је бронзану медаљу на Светском првенству у фудбалу за уметнике које се одржава у Москви пошто је савладала Велику Британије - и то после бољег извођења једанастераца - 5:4.

Овогодишњи шампион је Румунија, док је домаћин Русија освојила сребро.

Српски тим се из Москве враћа са три признања и поред бронзане медаље са фудбалског дела такмичења, носи и две награде из музичког дела програма. Нашој екипи припао је Гран при, највише признање фестивала "Арт фудбал" у тој категорији, док су српски диџејеви освојили сребрну медаљу.

Познати водитељ и глумац Милан Калинић се ове године придрузио српском тиму и мечу за треће место одбранио је пенал, што је донело победу репрезентацији Србије.

"Први пут сам на овом првенству и најдразе ми је од свега сто сам све ове момке упознао и стекао нове пријатеље. Све је било сјајно и концерти и утакмице и атмосфера", казао је Калинић.

Србију су на Светском првенству у фудбалу представљали: капитен и глумац Андрија Кузмановић, режисер Емир Кустурица, музичар Бане Лалић, певач "Лексингтон бенда" Бојан Васковић, музичар Марко Марић, глумац Лазар Ђукић, глумац Марко Гиздавић, глумац Милош Петровић, глумац Лука Табашевић, певач Милан Митровић и други. Селектор српске репрезентације је легендарни тренер Милан Живадиновић.

Овогодишња манифестација "Арт фудбал" је и увертира за предстојеће Светско првенство у фудбалу, које ће се одржати у Русији од 14. јуна до 15. јула.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар