Како се све брзо промијени у животу!

Пре годину дана у Милан, сада у - Хадерсфилд! Некада један од најбољих младих нападача у Европи, а сада. . .

Фудбал 05.06.2018 | 15:00
Како се све брзо промијени у животу!
Не тако давно, тачније пре непуних годину дана, долазак Андреа Силве у Милан виђен је као „трансфер лета“ за Росонере, односно тада суперталентовани нападач Порта био је виђен као највеће појачање великог пројекта који су започели кинески власници.

После уложених 38.000.000 евра и једну сезону касније Андре Силва није оправдао ни део уложеног новца. На 40 утакмица свега десет голова и две асистенције. Премало за неког ко је требало да носи офанзивну линију посрнулог гиганта. Због тога, али и чињенице да Милану прети елиминација из Европе због озбиљних финансијских проблема, Андре Силва би могао да се нађе на излазним вратима Милана, а као потенцијална дестинација за португалског нападача помиње се - Хадерсфилд! 

Овом информацијом барата италијански Скај, који је исту објавио под вињетом "ексклузивно". Момак који је до трансфера у Милан виђен као један од најбољих младих голгетера на Старом континенту, сада би могао да заврши као играч екипе која је успешно пребродила прву годину у Премијер лиги. 

Додуше, није Хадерсфилд једини заинтересован за Силвине услуге, пошто је у причи Монако као рај за младе играче жељне доказивања, али и повратник у енглеску фудбалску елиту Вулверхемптон, којим ведри и облачи суперагент Жорж Мендеш. Иначе и званични Силвинзаступник на фудбалском тржишту. 

Према одређеним информацијама Силва је чак расположен за одлазак из Милана већ овог лета пошто није срећан како му је прва година прошла, а како Милан има обавезе и према финансијском фер-плеју и нагомиланим дуговима, трансфер би могао да буде можда и главна опција. 

Наводно, у трци за Силвиним потписом предњаче Вулвси, мада би и Хадерсфилд озбиљно желео да појача офанзивну линију пошто је сезону за нама завршио као тим с најслабијим нападом у Премијер лиги са свега 28 голова. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар