Kako se sve brzo promijeni u životu!

Pre godinu dana u Milan, sada u - Hadersfild! Nekada jedan od najboljih mladih napadača u Evropi, a sada. . .

Fudbal 05.06.2018 | 15:00
Kako se sve brzo promijeni u životu!
Ne tako davno, tačnije pre nepunih godinu dana, dolazak Andrea Silve u Milan viđen je kao „transfer leta“ za Rosonere, odnosno tada supertalentovani napadač Porta bio je viđen kao najveće pojačanje velikog projekta koji su započeli kineski vlasnici.

Posle uloženih 38.000.000 evra i jednu sezonu kasnije Andre Silva nije opravdao ni deo uloženog novca. Na 40 utakmica svega deset golova i dve asistencije. Premalo za nekog ko je trebalo da nosi ofanzivnu liniju posrnulog giganta. Zbog toga, ali i činjenice da Milanu preti eliminacija iz Evrope zbog ozbiljnih finansijskih problema, Andre Silva bi mogao da se nađe na izlaznim vratima Milana, a kao potencijalna destinacija za portugalskog napadača pominje se - Hadersfild! 

Ovom informacijom barata italijanski Skaj, koji je istu objavio pod vinjetom "ekskluzivno". Momak koji je do transfera u Milan viđen kao jedan od najboljih mladih golgetera na Starom kontinentu, sada bi mogao da završi kao igrač ekipe koja je uspešno prebrodila prvu godinu u Premijer ligi. 

Doduše, nije Hadersfild jedini zainteresovan za Silvine usluge, pošto je u priči Monako kao raj za mlade igrače željne dokazivanja, ali i povratnik u englesku fudbalsku elitu Vulverhempton, kojim vedri i oblači superagent Žorž Mendeš. Inače i zvanični Silvinzastupnik na fudbalskom tržištu. 

Prema određenim informacijama Silva je čak raspoložen za odlazak iz Milana već ovog leta pošto nije srećan kako mu je prva godina prošla, a kako Milan ima obaveze i prema finansijskom fer-pleju i nagomilanim dugovima, transfer bi mogao da bude možda i glavna opcija. 

Navodno, u trci za Silvinim potpisom prednjače Vulvsi, mada bi i Hadersfild ozbiljno želeo da pojača ofanzivnu liniju pošto je sezonu za nama završio kao tim s najslabijim napadom u Premijer ligi sa svega 28 golova. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar