Четири клуба прате Филипа Ђуричића!

Три из Серије А, један из Шпаније!

Фудбал 05.06.2018 | 13:00
Четири клуба прате Филипа Ђуричића!
Филип Ђуричић је ове полусезоне био на позајмици у Беневенту, а она му истиче 30. јуна 2018. године. У исто време му истиче и уговор са Сампдоријом тако да ће постати слободан фудбалер. Та чињеница га чини занимљивим неким клубовима, а италијански медији пишу да га четири тима прате - Парма, Болоња, Сасуоло из Серије А, као и Селта из Примере.

Прилично интересантни клубови.

Очигледно да је однос Ђуричићевог квалитета и цене (биће "бесплатан") веома привлачна клубовима средње класе. Уколико има жељу да остане у Серији А, Ђуричић ће моћи да бира.

Ове полусезоне је одиграо 15 утакмица у дресу Вештица и тако је могао да надокнади мечеве који су му недостајали у ногама. Довољно је показао да има доста интересовања за његове услуге.

Подсетимо, Ђуричић се прошле зиме уско повезивао са доласком у Црвену звезду, али од тога на крају није било ништа и он је остао у Италији. Чак је имао и разговоре са спортским директором Звезде Митром Мркелом, али се коцкице нису поклопиле.

Ђуричић је у каријери играо за Раднички Обреновац, Херенвен, Бенфику, Мајнц, Саутемптон, Андерлехт, а од 2016. је играч Сампдорије.

Сада могао у један од поменута четири тима - Парма, Сасуоло, Болоња, Селта.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар