Četiri kluba prate Filipa Đuričića!

Tri iz Serije A, jedan iz Španije!

Fudbal 05.06.2018 | 13:00
Četiri kluba prate Filipa Đuričića!
Filip Đuričić je ove polusezone bio na pozajmici u Beneventu, a ona mu ističe 30. juna 2018. godine. U isto vreme mu ističe i ugovor sa Sampdorijom tako da će postati slobodan fudbaler. Ta činjenica ga čini zanimljivim nekim klubovima, a italijanski mediji pišu da ga četiri tima prate - Parma, Bolonja, Sasuolo iz Serije A, kao i Selta iz Primere.

Prilično interesantni klubovi.

Očigledno da je odnos Đuričićevog kvaliteta i cene (biće "besplatan") veoma privlačna klubovima srednje klase. Ukoliko ima želju da ostane u Seriji A, Đuričić će moći da bira.

Ove polusezone je odigrao 15 utakmica u dresu Veštica i tako je mogao da nadoknadi mečeve koji su mu nedostajali u nogama. Dovoljno je pokazao da ima dosta interesovanja za njegove usluge.

Podsetimo, Đuričić se prošle zime usko povezivao sa dolaskom u Crvenu zvezdu, ali od toga na kraju nije bilo ništa i on je ostao u Italiji. Čak je imao i razgovore sa sportskim direktorom Zvezde Mitrom Mrkelom, ali se kockice nisu poklopile.

Đuričić je u karijeri igrao za Radnički Obrenovac, Herenven, Benfiku, Majnc, Sautempton, Anderleht, a od 2016. je igrač Sampdorije.

Sada mogao u jedan od pomenuta četiri tima - Parma, Sasuolo, Bolonja, Selta.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar